Balog Zoltán orosz kollégájával tárgyalt tegnap. Ezt követően jelentette be közleményben az Emberi Erőforrások Minisztériuma, hogy orosz mintára abortusz megelőzéssel kapcsolatos tanácsadást végző központokat hoz létre a magyar kormány.

Azt írják, a magyar tárcavezető egyebek mellett a mindennapos testnevelés és az egészséges közétkeztetés tapasztalatairól tájékoztatta kollégáját, aki viszont annak az 1500 konzultációs központnak a működését ismertette, melyek az abortuszokkal kapcsolatban megelőzési tanácsadást folytatnak. Balog Zoltán erre válaszolva közölte, hogy hasonló centrumok alapítását tervezik Magyarországon is.

(hirtv.hu)

(A címoldali illusztráció forrása: YouTube/ATVzrt)

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Ja, "orosz mintára" már egy illiberáliát létrehozott az elmebeteg paranoiás őrült!
papa.49
Jó ez a nyitó kép erről a bánatos kivert faszkalapról )))))))))))))))))))))))))))))))))
kisrigó
Nem normálisak ezek! Megint kell "valakiknek" jól fizető állás, no meg a létrehozásnál is csurran- cseppen a megfelelő tolvajoknak. Inkább a fogamzásgátló gyógyszereket kellene olcsóbbá tenni, a védőnőket jobban megfizetni. Nem kell ahhoz "központ", a megfelelő szakemberek minden alkalommal végezhetnek felvilágosítást.
Nessy
Szabhatjuk a "központot", ha nem veszik igénybe. Talán, ha a szex nem lenne otthon is tabu téma sok családban. Ha az iskolában a "családi életre nevelés" keretében beszélne hozzáértő szakember a fogamzásgátlásról, a pornófilmek nem életszerüségéről.
Eladott Ország
divany.hu/szuloseg/2016/10/25/abortusztilalom_nem_volt_mese_szulni_kellett/
Az európai demokratikus államok nagy része (és úgy a fél világ) döbbenten nézi hónapok óta, ahogy a lengyel kormány az abortusztörvény szigorításával egészen elmegy a falig: Ceausescut és a Ratkó korszakot idéző szabályzást állítanak készenlétbe. Ezek szerint az új törvényjavaslat még az életképtelen vagy súlyos fejlődési rendellenességben szenvedő magzatok elhajtását is megtiltaná. Ezt a Balog féle esztergályos tahót és a bandáját már régen el kellet volna küldeni a bús 3,14picsába. Az én testem, az én döntésem, az én jogaim.
justhpeter
Szerintem ha Balog izgalomra vágyik a saját gatyájában turkáljon, ne mások hálószobájában. Tartsa tiszteletben a magánélet szentségét, ha más a többi szentséget nem tiszteli.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/08/28/vendeg-bunben-fogant/
Mélységesen felháborít Veres András győri megyéspüspök megnyilatkozása, amely szerint bűn a lombikbébi program, és a tudatlanság mértékétől függ, hogy az mekkora bűn.Tehát a keresztény értékrend szerint: Szereztek földeket, kincseket, követelték a jobbágyoktól az egyház részére a tizedet. Abuzálták (szexuálisan bántalmaztak) a rájuk bízott gyermekeket, fiúkat, lányokat. Milyen alapon? Hol? Melyik evangélium, apostoli levél tiltja ezt? Melyikből következik ez? Tán meg sem kereszteli azt a gyermeket, akit az anya petéjéből és az apa spermiumából petricsészében hoztak össze az orvosok? Buta a püspök és sötét, mint a középkor.
nezelodo
Javítsanak ki ha kételkedem, de azok az ominózus abortusz bizottságok a megszégyenítésen kívül milyen eredményt tudtak felmutatni? Mert biza azok is szovjet minta alapján működtek, és olyan aggszüzek és impotens pártkorifeusok turkáltak mások bugyijában akiknek ez az élvezet jutott csak a szexből.
bencemacska
Győzött a RETRO.
Meddig megyünk vissza? Egyenlőre a Ratkó korszakig?
Később jön a középkor?!
picike1
a 30 és 40 éves korkülömbség az mi ? és jóváhagyva és majd csodálkozunk ha a kicsik majd veszélyben lesznek ezzel kéne foglalkozni , nem azzal ki mikor születik meg ? @Eladott Ország:
mackoka46
Minek ide ez az újabb központ ? Inkább magzat korban kaparják ki az embriót, mint hogy rendőr áldozata legyen büntetlenül. Ne szülessen ide gyermek, ha nem lesznek jogai, és szegénységben tengeti az életét.
Qqberci
Mikor jön az "Aszzonynak szülni kötelesség, lánynak dicsőség"?...
1magyar
Mindenképpen a gyerek érdekeit kell szem előtt tartani! Egy nem kívánt gyerek örökké érezni fogja azt.
nezelodo
@Qqberci: Ne adj tippet nekik, mert az csak megerősítés az asszonyverő pártnak.
Eladott Ország
@bencemacska: Nem a Ratkó (a terhességmegszakítás tilalmát 1956 júniusában oldották fel ), hanem a Ceausescu korszakig megyünk vissza. Illiberálisék már csak ilyenek.
emerencia
@Eladott Ország: Akkoriban majd félidős magzat voltam és '56 forró őszén megszülettem. Az akkori szintén gyalázatos egészségügyi helyzet miatt egy véletlenen múlt az életben maradásom. Orbánnak bögyében vagyunk valamiért mert (a szabályt erősítő kivételektől eltekintve) az idősebb korunkban még gátlástalanul meghosszabbított nyugdíjkorhatárunk miatt nem enged minket nyugdíjba menni akár bírjuk a melót akár nem. Szeretett lengyel barátja országában viszont már nyugdíjasok lehetnénk...
Eladott Ország
@kisrigó: Névazonosság: Szeged-csanádi püspök Kiss-Rigó László egykor III/III-as ügynök volt
aki kisrigóként csiripelt.
kuruc.info/galeriaN/egyeb/szennay03.jpg
Macskaszem
Qrva papoknak azt üzenem, pedofílkodni sokkal undorítóbb és bűnösebb dolog, mint lombikban gyereket csinálni azoknak, akiknek természetes úton nem lehet. Ebbe kéne beleállni az államnak teljes mellszélességgel, mert éppen tegnap hallottam, hogy havonta 1000 gyermekkel több születhetne, de sajnos sokan nem tudják megfizetni a beavatkozást. Ez évente 12 ezer gyerek. Nem kell, seggfejek?
Ruszki mintájú hülye intézmények csak arra lesznek jók, hogy fidesznyikek zsíros állásokhoz jussanak.
magyarbakancs
Joga van a nőknek eldönteni ,hogy akar-e gyereket vagy nem.
Ebbe a döntésben politikának,vallásnak semmi keresni valója.
Amennyiben tiltás lesz a zug abortuszok ,és a velejáró szövődmények,halálok megfognak szaporodni.
nezelodo
A hírt olvasva eszembe jutott az a fiatal lány, aki szerencsétlen naiv módon meggyónta a "papjának", hogy teherbe esett, másnap a fél ország a gyónási titokkal volt tele. Erre repült rá az Alfahang, olyan emberekkel, akik a saját családjuk sorsát csak összekuszálni tudták, de elhivatottnak érezték a vallási bódulatukban, hogy másokét a saját szájuk íze szerint megjavítsák, ha akarja, ha nem.
Sámannus
Majd Paks II adja az infrastruktúrát hozzá.
kisrigó
@Eladott Ország: Hála az égnek, semmi közöm a "pispek úrhoz!" Az unokáim kiskori meséje ihlette a jeligét. Kedves emlék! Amúgy , szándékomban áll, hogy körbe nézek a Kiss Rigó luxuséttermében, amit a Dóm oldalában építtetett. Elvégre a "mi pénzünk" is benne van, állami támogatás formájában!
Eladott Ország
@kisrigó: Nekem is csak a betűrím (alliteráció) miatt ugrott be a csiripelő III/III-as püspöki kisrigó.
Eladott Ország
Úgy látszik, hogy nekünk már csak Oroszország lehet a minta.
Fel vörösök, proletárok,
Csillagosok, katonák,
Le kellett a szőrt borotválni,
Hogy Sárika tudjon pisálni.
Eladott Ország
@Qqberci: Nemsokára, mert Orbán kiadja az új Mein-Kampfot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.