Több mint 5800 jogsértést tárt fel a rendőrség három nap alatt, a megengedett sebességet túllépő járművezetők kiszűrésére irányuló, szerdától péntekig tartó országos akcióban

A három nap alatt 5809 jogsértést dokumentált a rendőrség, ezek közül 1635 alkalommal a jármű megállítása után a vezetővel szemben intézkedtek – olvasható a az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának közleményében melyet a police.hu-n tettek közzé.

Hozzátették: 1525 járművezetőre szabtak ki helyszíni vagy közigazgatási bírságot, 105 esetben pedig szabálysértési, illetve közigazgatási eljárást indítottak. Három ember ellen bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt kezdeményeztek eljárást.

Közölték: a rendőrség az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata (Tispol) műveleti csoport éves ellenőrzési terve alapján tartotta meg országos, Tispol Speed elnevezésű közlekedésbiztonsági ellenőrzését. Az európai kampány ezúttal a megengedett legnagyobb sebességet túllépő járművezetők kiszűrésére irányult.

(MTI)

(A címoldali illusztráció forrása: Wikimédia)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Persze kellett a lové...ha a világon mindenhol életszerű sebességhatárokat vezetnének be,felkopna az álluk!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Jól van, megvan már a karácsonyi kalácspénz!
idppp
@Pálinkás Pál: @justhpeter: Talán be kellene tartani a közlekedési szabályokat mindannyiunk érdekében, nem azon rinyálni, hogy ezek a gonosz rendőrök már megint kaszálnak bőségesen! Minden ilyen szemét hozzáállású mocsoknak azonnal elvenném a jogosítványát örökre! A halállal végződő közúti balesetek legnagyobb részét a gyorshajtók okozzák! Ennek fényében nem túlzás a szigorú ellenőrzés, viszont kár, hogy alacsonyak a büntetési tételek, többszörösére kellene emelni! Ezek nem véletlen, gondatlanságból elkövetett bűncselekmények, hanem előre megfontolt szándékú gyilkossági kísérletek!
Eladott Ország
Hát igen a fidesz legfőbb ellensége maga a nép, de a nép nem betiltható, de a kormány leváltható ... megy a regula orrba szájba.
Pálinkás Pál
@idppp: Te valami nyomott vagy??? na nézz utána gyorsan seggfej,mi okozza a legtöbb halálos balesetet,...a relatív gyorsahajtás...tudod mit jelent az,vagy el kell magyarázzam neked??Fogadok hogy nem vezetsz,vagy ha igen ,akkor te vagy az akit anyáz a többi közlekedésben résztvevő!!!Mellesleg z indokolatlan lassan hajtás is szabálysértés...csak az a ti szerencsétek vele hogy nem lehet bizonyítani!!!
Equus
bírságolni kell, nert a helyszíni bírsűgok összege szerepel az éves munkatervben. Ezért is a lakott terület végét vagy kezdetét jelző tábla környékén egy kölcsönkért munkagép vagy pótkocsi fedezékéből kell fényképelni, vagy egy befejezett útjavítás után kintmaradt sebességkorlátozó táblánál.
Tispolra hivatkoznak, ami újbeszélül nem sok valóságtartalmú lehet. Arról már nem is szólva, h a Lajta másik oldalán kirakják a Radar Kontroll feliratú táblát.
mackoka46
Nem tud eltelni a pénzzel ez a kapzsi bagázs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.