A kamerák felvételei szerint mindhármuknak megvan az összes lába, szóval valószínűleg eladni próbálják a szajrét. A cikkben jobb fotók is vannak róluk.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága három férfit keres nagy erőkkel, akik augusztus 7-én délután elloptak két pár cipőt egy Budapest VI., Váci úti bevásárlóközpont üzletéből. Az elkövetőkről az üzlet biztonsági kamerája felvételt készített, ezeket adjuk közre alább mi is.

Az egyik férfi körülbelül 180-190 centiméter magas, átlagos testalkatú, rövid sötét hajú és borostás arcú férfi, aki az elkövetéskor fehér színű inget, kék színű rövidnadrágot és papucsot viselt.

A nap zsákmánya: hárman loptak két pár cipőt

A másik férfi körülbelül 170-180 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid sötét hajú, szakállas férfi, aki az elkövetéskor sötét színű pólót és piros színű rövidnadrágot viselt.

A nap zsákmánya: hárman loptak két pár cipőt

A harmadik férfi körülbelül 170-180 centiméter magas, átlagos testalkatú, rövid sötét hajú, szakállas férfi, aki az elkövetéskor szürkés színű pólót és szürkés színű rövidnadrágot viselt.

A nap zsákmánya: hárman loptak két pár cipőt

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képeken látható személyeket felismeri, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" számán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Forrás, fotók és címlapkép: Police.hu

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@durbincs: "He"? Égsz még-he? Szellemi rövid-gatyesz he?
CsipkeRózsa
Annak a két párnak pedig mind a négy darabja ballábas.
cs.n.
Sose értem az ilyen hótthomály képeket manapság, a digitális képrögzítés virágkorában. Mint egy huszadjára átmásolt VHS-felvétel kimerevítve.
mackoka46
Micsoda balekok, tanulhatnának orbánctól és sleppjétől.
quadrocopter
@durbincs: Az "ész" neked sci-fi, primkó!
magyarbakancs
@durbincs: "@quadrocopter: észt nem adhatok ,ha nem érti, érti ? ni"
Értelmes egy lény vagy vagy a huszadik hozzászólásod ez az idétlen szöveged.
Idióta,vagy gyerek,vagy egy fideszes vagy?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.