Szolgálataira itthon van szükség.

Saját kérésére távozott az Európai Bizottságban betöltött állásából a miniszterelnök új veje, Szokira Tamás, aki a hétvégén házasodott be az Orbán-családba.

Felmondott Brüsszelben Orbán új veje

Orbán Sára új férje 2014 óta a magyar biztos, Navracsics Tibor kabinetjében dolgozott, de mint a 444.hu kiszúrta, már nincs ott a neve a stábot bemutató bizottsági oldalon. A lap úgy tudja, hogy Szokira július közepe óta nem dolgozik a bizottságnak, mellyel a magyar kormány amúgy is folyamatosan harcban áll.

Fotó és címlapkép: Pixabay / Leonardo 1982 CC0

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
@Cicamama55: ma, 11:28
"nem akar a pletykagyártó műhelyek össztüzében állni."
Ha ez így lenne, nagyon messze elkerülte volna az Orbán családot!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
...illetve kirúgták, de így nem hangzik jól a rádióban meg a TV-ben
az újságokról nem is beszélve.. :-)))
dodóka
Saját lábára áll a Sárával. Még egy vérszívó az országban...
Hellcat
Találtak neki itthon zsírosabb állást...Meg egyébként hogyan "jöttek össze" ha brüsszelben dolgozott???
karma1
Hogy is van ez a kiralyi csaladban? mindegyikuknek adnak egy-egy grofsagot, hogy meltoak legyenek a kiralylanyok kezere...
Vagy csak az olasz maffia mintajara keresi I.orban kiraly az uj vazalussait?
Meg a vegen tronvitorlas lesz ebbol,...:o)))))
Cicamama55
Én úgy érzem, nem akar a pletykagyártó műhelyek össztüzében állni. Miért nem lehet azt feltételezni valakiről, hogy csendes, nyugodt életet akar élni...
bencemacska
@Cicamama55: ma, 11:28
"nem akar a pletykagyártó műhelyek össztüzében állni."
Ha ez így lenne, nagyon messze elkerülte volna az Orbán családot!!!
karma1
@Cicamama55: Jaj de aranyos vagy... Ha egy csendes, estenkent papucsba bujo, napilapot olvaso, tejeskavet kortyolgato, kutyat setaltato, gyereksimogato csaladot akart volna ez az ifju, akkor tutira nem orbanekhoz nosul be...:o)))))
Hellcat
@Cicamama55: Ezt már ott elbaszta hogy 2014 óta a navrapöcs kabinetjében dolgozik...gondolom előtte is a fidesz szekerét tolta már...
RonaGyuri
@karma1: már nem is emlékszem milyen posztot szántunk viccből az asszonkának, úgy tűnik ő kapja! =))
Cicamama55
@bencemacska: @karma1:.Hát ez van, én ilyen vagyok! Még hiszek a tiszta szerelemben, sallang mentes érzelmekben! Eleve jóhiszeműen fordulok minden ember felé, holmi párthovatartozás miatt nem ítélek el senkit. Viszont ha a legkisebb csalódást okozza, akkor tűzbe veszem!! :))))Így jártam én Balog Zoltánnal, Rogán Antallal stb.
Fradigege
A Szokira-Future Globalmultiplex Studio Company of Hungary Kft.-t fogja igazgatni, mert dől a zsíros EU-támogatás befelé a konyhaablakon. Ez van a háttérben, bazmeg! Felszállott a páva gyerekek!
Eladott Ország
Már csak nem lehet a nemzet vejének Navracsics a főnöke. Ez van. Ezek után jóindulatú, emberi hozzáállás csak foltokban elvárható attól a magyar társadalomtól, amelyiknek naponta belerázzák a rongyot az arcába, kikérik maguknak, hogy ők nem közszereplők, miközben a fél országot a nevükre vették. Itt már nincsenek ártatlan áldozatok. Apuci politikai ambícióinak oltárán feláldozta a családját, mert a csúcson állva azt gondolta, hogy az alattvalók életük végéig magától értetődőnek és megtisztelőnek veszik, hogy eltarthatják őt és a famíliáját.
Mindezt pedig azért írtam le, hogy amikor a lakájmédia nekiáll vinnyogni, hogy a liberálfasiszták báncsák a miniszterelnök úr családját és drága gyermekeit, akkor érdemes ezekkel a tényekkel tisztában lenni. Olyan sok frusztráció kavarog a szőnyeg alá söpörve, a propaganda által túlordítva ebben a társadalomban, a deviancia és az abnormalitás olyannyira átvette a normalitás és a béke helyét, hogy ez van. És félő, hogy ebben a tempóban ettől csak durvább lesz.
bencemacska
@Hellcat: ma, 11:03

media.borsonline.hu/cikk/15/141356/gallery-picture/645w/1329701_screen-shot-2017-08-27-at-124032.jpg
Ez a kép még 2014-ben készült, amikor nem volt Brüsszelben!
"Orbán Sára és Szokira Tamás már évek óta együtt járt. Kapcsolatuk akkor vált nyilvánossá, amikor 2014 áprilisában az Orbán család Rómába látogatott, itt tűnt fel először az ifjú férj egy közös családi fotón a kormányfő Facebook-oldalán. Szokira volt európai politikai ta­nács­adó a Fidesz külügyi kabinetjében, majd titkárságvezető a Nemzetgazdasági Minisztériumban, a gazdaságfejlesztésért és -szabályozásért felelős államtitkárságon. 2014-ben Navracsics Tibor európai uniós biztos kabinetjének tagja lett."
bakegya
A mészáros titkárság vezére lesz-kell a hazai erősítés a strómannak,nehogy kimerüljön a LÖLŐ-A SOKKK SEGÉDMUNKÁS HIÁNYÁBAN.
bakegya
@volvós:simán kirugták-aztán JÖN HAZA,NEHOGY KIMARADJON AZ OTTHON MELEGE ORSOS VICCTOR PROGRAMBÓL!
kokopelli
@bakegya: lassan ß@r lesz az ügy! Egyre több éhes vej-purdé,egyre
több "sajátláb" egyre nagyobb torta kell az kielégítésükre! Az "onokákra"
meg, már nem is szabad gondolni a sok pici lábacskákkal!! :--(
bakegya
@kokopelli: azok világító purdét alkotnak MÁR MAJD ,MINT VILÁGPOLGÁROK!
nezelodo
Na akkor ez intézi, hogy újabb száz láb toporogjon a miénken, és ne maradjon egyetlen közbeszerzés sem, amit véletlenül nem nyer meg a dakota klán, és persze törvényes versenyben.
mariaberta
A családi vállalkozás -ha van benne egyáltalán vállalkozás- sokkal kifizetőbb, akkor miért strapálja magát?
Hellcat
@bencemacska: Fasza, akkor mondhatjuk, hogy a 2014 óta betöltött állását már a "család" intézte...gusztustalan.
nemkati
Az 0rbán családba csak ilyen figurák kerülhetnek be. Felkészül: 0rbán Róza. 17 éves. Jajj annak az ellenzéki pasinak, akibe Rózácska beleszeret. Ebben a családban vérszomjas fenevadak közé keveredne.
Vagy ez lehetetlen, @Cicamama55: ? A tiszta szerelem, a sallang mentes érzelmek azért tekintettel lehetnek legalább a párthovatartozásra?
volvós
@Horizont: 12:47
Ne aggódj szívem...Lesz ez még így se !! ( Jack Nicholson )
Eladott Ország
@nemkati: Rózácska férje biztos átvilágítás alá esik. Kivéve Tasnádi Lászlót, akiről úgy is tudták, hogy BM III-as, állambiztonsági főcsoportfőnökségébe tagozódó BRFK III/II-2 alosztályán tevékenykedett századosként. Ezért a III/II-es államtitkárt előléptették október 23-a alkalmából.
(hadd szokja a jónép)
vladimir putin
én is inkább csak szúrnám a nőt, leszarom brüsszelt, csakis Moszkva!
Sámannus
Ezek egymást koppintják.Putyin jánya is ott él. Azért mert olyan qurva jó a moszkvai életszínvonal.
Eladott Ország
@vladimir putin: Csakis Gorkij, ma Nyizsnyij Novgorod
Gyertek, lányok öltözzetek fehérbe, / Szórjunk rózsát Rákosi elvtárs elébe. / Hadd járjon ő a rózsában bokáig, / Éljen, éljen a Rákosi elvtárs ...
Pálinkafőző Rézüst
Itthon jóval többet tud lopni apósi segédlettel...Oszt jónapot.
Hellcat
@bencemacska: Hát igen Móricz Rokonok műve tökéletes példa.
Cicamama55
@nemkati: Ami független, az semminek és senkinek a hatása alá nem tartozik. Az emberi érték számít, nem az hogy milyen színű a pártigazolványa.
nemkati
@Cicamama55: Sajnos, Szokira Tamás esetében, legalábbis én, nem tudom az említett eseményeket függetlennek tekinteni Szokira Tamás karrierjének, egy családhoz való kapcsolódásának és egy párthoz való hűségének tényétől. Nyilván elképzelhető akár a legaljasabb, legutolsóbb ember esetében is, hogy őszinte, tiszta szerelembe esik valakivel. Ez azonban nem menti fel semmi alól. Ismerek olyan embereket, akik, ha valamit nem vesz be a gyomruk, akkor azt visszautasítják, még ha mégolyan csábító is. De lámlám, nem mindenki ilyen.
CsipkeRózsa
"Orbán Sára új férje"

Orbán Sárának nem volt előtte más férje, tehát a férje, nem új, legfeljebb első.

Figyelmetlen fogalmazás volt megint, az Orbán "új" veje alapján lett átfogalmazva Sárára. Orbánnak valóban új veje Sára férje.
Klubtag
Egyszer volt, hol nem volt ez a Szokira Tamás nevű ifiember évekkel ezelőtt - úgy véletlenül - összefutott a Sára leányzóval, akiről a találkozás pillanatában nem is tudta, hogy ki lánya-borja. Jártak, járkáltak hónapokig. Egyszer csak a hölgy "inkognitója" lelepleződött, de addigra már a fiatalúr oly szerelmes volt, hogy egyélete - egyhalála - nem érdekelte a leány háttere...feláldozta mindenét (itt lehet találgatni) a szerelméért. Összeszorított foggal, de tűri a mai napig is a megaláztatásokat, csakhogy élete értelmével együtt lehessen...itt a vége, fuss el véle, aki nem hiszi járjon utána.
justhpeter
Teljesen mindegy, hogy felmondott Brüsszelben vagy elzavarták. Itthon bárhol lehet államtitkár.
quadrocopter
Egy vadi új, még garanciális Analfa Béla! Majd jönnek a közpénz milliárdok is, ha csak időközben nem találnak apóskának megfelelő lámpavasat, vagy egy megvesztegethetetlen bírót!
papa.49
Megfog ismétlődni a ,,led lámpás,, eset, csak a szereplők mások, és a lopás tárgya is más lesz, de hogy az ország fizeti az biztos !!!
Desischado
Érdemes volt az orbán lányt elvenni. tiborczról például csak úgy süt a fene nagy szerelem, röhögtem is rasikán, jól bevásárolt! Ha egyszer bukik orbán, kiváncsi leszek rá, meddig tartanak ki a házasságok!
nemkati
@Desischado: Te se hiszed, hogy ez egy őszinte, tiszta szerelem? :)
Klubtag
@nemkati: ...hát bizony nehezen is hihető...valahol sajnálom az ilyen lányokat, sosem érezhetik át zavartalanul a feléjük áradó "önzetlen odaadás" élményét.
Eladott Ország
@papa.49: A fővárosban a led lámpás közvilágítást már Orbán új veje fogja végezni.
Hétezer elavult, nagynyomású nátrium közvilágítási lámpatestet cserélnek le LED-es világítótestre mintegy 1 milliárd forintból - döntött 24 igen szavazattal, 5 tartózkodás mellett a közgyűlés. Az elfogadott előterjesztés emlékeztet rá, hogy Budapesten több mint 30 ezer korszerűtlen, nagy energiafogyasztású és drágán üzemeltethető közvilágítási lámpatest található, valamint középtávon (5-7 éven belül) további 80 ezer elavult lámpatest cseréjével kell számolni. A hétezer lámpatest LED-es világítótestre történő cseréjéhez a forrás az Európai Beruházási Bank (EIB) által a fővárosnak nyújtott hitelkeret lehet. Az előterjesztés kitér rá, hogy a projekt megvalósítása kedvező, a műszakilag várható üzemeltetési idő kétharmada alatt megtérül a felvett kölcsön az energiamegtakarításból. A projekt 15 kerületben, több mint 30 helyszínen javasol korszerűsítést. A kivitelezés 2018 első negyedévtől 2019 nyár végéig tartana.
papa.49
@Eladott Ország: És a megvilágítási értékek olyanok lesznek mint a többi településen, mert akkor nem ér szart se ...
Eladott Ország
@papa.49: Majd fejre szerelt lámpával közlekednek.
Jozefina
Nem marad munka nélkül!!! Beszáll az orbán maffia pénzgyűjtői közé!!!
kokopelli
..olyan részeg volt,hogy "nem tudott a saját lábán megállni"?
Bejött a csalárdi "hibapont"? Milyen vej ez kérem?? :--(
papa.49
@Eladott Ország: Tudod engem piszkosul bosszant hogy holmi jog-észek próbálnak a technikai dolgokba beleugatni, mikor fingjuk sincs az egészről !!!
Elég megnézni Hatvan, Dunaújváros, Heves, FELÚJÍTOTT közvilágítását NEM A MEGFELELŐ LÁMPÁKAT ALKALMAZTÁK egy kalapszar lett az egész !!!
Ez egy szakma és még csak abban se olyan, hogy kicserélem a körtét almára oszt. jónapot !!!
kokopelli
@bakegya: az egyik lábadról a másik lábamra fognak állni? ;--)
Pálinkafőző Rézüst
És felmondás közben azt énekli:"megyünk lopni..."
Eladott Ország
@papa.49: 444.hu/2016/01/29/nezd-meg-a-sajat-szemeddel-miert-utik-el-sorban-a-gyalogosokat-dunaujvarosban-sotetedes-utan
Nézd meg a saját szemeddel, miért ütik el sorban a gyalogosokat Dunaújvárosban sötétedés után!
A fene sem bánná, hogy mennyit lopnak, de legalább a szakemberekre hallgatnának. De meg sem fizetik a szarháziak.
papa.49
@Eladott Ország: Jártam ott egy este még a télen hát valóban igen szar a helyzet, de ugye lett volna olyan lámpatest is ami hasonló szögben veti a fényt, mint az eredet, és nem pontfényt, hanem szórt fényt ami sokkal jobb világítást adna, csak annak az ára kb. 2-3 x annyi mint a spot jellegű fényt adó lámpák ...Még egy ilyenkor vagy sűrűbben kell kiépíteni a lámpákat, magyarul áthelyezni az oszlopokat, vagy ez lesz a végeredmény amit a mellékelt ábra mutat ...
Na de egy ügyvédnek csak a haszon a fontos, az meg hogy használhatatlan az egész nem érdekes ...
Kookas
@Hellcat: nem találtak csak kreáltak neki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.