Szabó Tünde sportért felelős államtitkár szerdán lemondott a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) általános alelnöki posztjáról.

 Szabó Tünde lemondott az úszószövetség alelnöki posztjáról
Fotó: Marjai János/MTI

Szabó Tünde az MTI-hez eljuttatott közleményében emlékeztetett rá, hogy a szervezet 2015. május 22-i rendkívüli közgyűlésén választották a MÚSZ vezetőségébe, ám azt állami vezetői megbízatása óta szüneteltetette.

Az államtitkár a lemondásával szeretne a rendkívüli tisztújítás előtt álló MÚSZ-nak "lehetőséget adni, hogy aktívan tudják képviselni a sportágat".

"A lehetőségek szakszerű és minél hatékonyabb felhasználása céljából szükségesnek tartom, hogy a jövőben minden elnökségi tag aktívan tudjon dolgozni, és feladatát ellátni a sportág, a sportolók és szakedzők sikeréért"

- írta.

Szabó Tünde kitért arra is, hogy köszönettel tartozik a MÚSZ mindenkori vezetőségének, a szakembereknek, a háttérben álló támogatóknak, és az állami sportirányítás vezetőjeként munkájával továbbra is segíti az úszósport fejlődését, sikereinek elérését.

A szervezet pénteken tartja rendkívüli tisztújító közgyűlését, amelyre azért kerül sor, mert korábban a MÚSZ ellenőrző testületének vezetője, Pósa Józsefné lemondott tisztségéről, majd az elnökség működésképtelenné vált, mivel több tagja is lemondott.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Pucéran hitelesebbnek látszott. És többen is figyeltek rá.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
staro2
Biztos újabb Playboy fotózásra készül.
namihami
Pucéran hitelesebbnek látszott. És többen is figyeltek rá.
Equus
egy egész országot tisztel és kötelez hálára Államtitkár hölgy, h hivatalát, szolgálati kocsiját, sofőrjeit, titkárságát vezető személyzetét megtartja. MI, hűséges alattvalók remegő szívvel várjuk, h lemondása után vmi kis fényes jövedelmet biztosító új megbízást kapjon. Ha még több pénzre van szüksége, csak szóljon és mi indítjuk a gyűjtést. Mégis tarthatatlan lenne, ha államtitkárként újból a testéből kellene megélnie.
human
Búcsúzóul megdobhatná a közönséget egy kis portfólióval. Magányos perceimben nagyon értékeltem a munkásságát.
human
Kár, hogy nem ment politikusnak. Szívesen láttam volna ahogy kivetkőzik magából :D
Equus
@human: isten, a papok szerint, nem szereti az önfertőzést az onániát. Ezt tessék szépen meggyónni, mindani 3 miatyánkot és 2 üdvözlégymáriát, különben a Te lelked a kénköves pokol tüzében fog égni az idők végezetéig.
Ja... ha kifelé mész a templomból jobbra van a persely...
human
@Equus: Bedobtam egy ezres a perselybe, mert előre látó vagyok ám.
Equus
@human: isten megbocsátó... van még két orgzamusod erre a képre, fiam, de jó lenne, ha nem hagynál ki belőle. Málnás édesség.
human
@Equus: Csak kettő?! Nem egész éjszakás kalandról van szó, csak 20 másodpercről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.