Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke a párt  egyik "legzseniálisabb" figurája, a rezsibiztosok gyöngye, interjút adott a Magyar Hírlapnak. Németh beszélt a közelgő választásokról, az ellenzéki sajtóhoz való viszonyáról, a Fidesz programjáról.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Évek óta várok egy normális Fideszes nyilatkozatot. Eddig hiába. Nem akarom elhinni, hogy nincs közülük legalább egy aki nem hablatyol minden marhaságot össze.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
solidedge
Évek óta várok egy normális Fideszes nyilatkozatot. Eddig hiába. Nem akarom elhinni, hogy nincs közülük legalább egy aki nem hablatyol minden marhaságot össze.
Nessy
@solidedge: Az olyan nem lehetne fidesz nyilatkozó!
karma1
Azert nagyon remelem, hogy jol mukodo titkosrendorsegunk figyeli az ellenzek osszes telefonvonalat, e-mail fiokjat, es tudja bizonyitani is amit mond, mert az nagyon fontos, hogy elkapjanak minden egyes uzenetet Sorostol, amikben ezeket a rendelkezeseit kiadja a magyar ellenzeknek, kulonben szart se er az egesz...:o)))
RonaGyuri
ne már te szerencsétlen retardált barom - túl azon, hogy ez az ellenzék még egy kévét sem tud kérni együtt - a ti sikerpropagandátok "tönkretételéhez" elég körülnézni, nem kell vele senkit sem bizogatni! =)) Egyébként is az ilyen szamárvezetősködés a ti szokásotok; lásd most éppen a Szájjártató haverod kis könyvecskéje a diplomatáknak csúfolt haverjainak! =))
quadrocopter
Na látjátok, nem csak a cukorbetegség veszélyes az emberre, hanem a zsíragy is! Tömény elbutulást és zavartságot eredményez!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.