Vlagyimir Putyin hétfőn Magyarországra látogatott a dzsúdó-vb megnyitójára, ám van, aki a látogatás valódi okát firtatja. “Miért jött megint Putyin? teszik fel a kérdést sokan, akik felfigyeltek arra, hogy VV sem nyilvános és közös sajtóértekezletet nem tartott, sem a „Debrecenbe kéne menni” nótát nem ismeri, ráadásul az általa annyira szeretett dzsúdó rendezvényről – amiért a magyar kormány állítása szerint egyébként idejött – csúnyán és arcpirító módon elkésett” – írta posztjában Bokros Lajos volt pénzügyminiszter, a Modern Magyarország Mozgalom elnöke. Így folytatja: “Bizony kesereghetnek most azok, akik annak idején lustaságukat polgári engedetlenségnek álcázták az iskolában és nem tanultak meg oroszul. Pedig az orosz sajtó megírta: Putyin Paks miatt jött. „El kéne már kezdeni azt a beruházást! Hajlandóak vagyunk megelőlegezni az egész 12 milliárd dolláros bekerülési költséget!” – mondta VV az orosz sajtónak és – négyszemközt – Orbánnak is.

Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

LÜKE SZKÁJVÓLKÖR
Putyin a cselgáncs VB után telefonon beszélget Erdogan török elnökkel:
- Mondja, hogy csinálták, hogy 150 évig tudtak uralkodni Magyarországon?!
- Először is nem neveztünk el utcákat, tereket az agákról, pasákról, bégekről…
- ?!
- Második, mi nem tettük kötelezővé a török nyelv tanulását, harmadik nem tettük nemzeti ünneppé a Mohácsi vészt…
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nem tibi
Nem vagyok és soha nem voltam hajlandó megtanulni azok nyelvét akik lemészárolták a
nagyapámat ártatlanul 33 éves korában . Pfújjjjj és köptem ... Szemét sötét egy népség !!!
:-((((((((((((
karma1
@nem tibi: Ettol fuggetlenul maximalisan egyetertek Veled, - nekem is sikerult valahogy tulelnem a 8 ev orosz tanulast... Szerencsere a gimiben mar nem vettek annyira komolyan, sot...:o)))
nem tibi
@karma1: Ott én már angolt tanultam és komolyan vettük .
karma1
@nem tibi: Sajnos, mi csak nemet es francia kozott valaszthattunk es + volt az orosz, En franciara jartam,. Az orosztanarnonk a Domolki Janosne volt, a filmrendezo felesege...:o))))
Eladott Ország
Az atomenergia következményei akkor is katasztrofálisak, ha nem robban fel egy reaktor sem. A leszerelés 50-70 évig tart és többe kerül, mint amennyi pénzt megspórolt egy ország a működés ideje alatt. Ráadásul elszennyezzük vele a Földet és az csak a jövőben fog kiderülni, hogy a sugárzó hulladék mit fog okozni az élővilágban. De nem baj, a lényeg a ma, mindig csak az. Az orosz-magyar barátság és az a rengeteg pénz, amit ezzel az üzlettel zsebre lehet vágni. Más nem számít. A csúti cigány és bandája mindenesetre nagyon magabiztos, remélem egyszer pofán b*sszák!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.