A színésznő férje, Benji Madden szerelmi vallomással felérő Instagram-posztot írt feleségének.

A színésznő szerelmi élete sokáig volt téma, míg pár éve végre férjhez nem ment: a Good Charlotte zenekar frontemberének, Benji Maddennek mondta ki az igent. És bár a páros meglehetősen diszkréten kezeli a magánéletét, Madden most kedves köszöntőt posztolt az Instagramjára felesége 45. születésnapja alkalmából – szúrta ki a Refinery.com.

 

"Boldog születésnapot az én csodaszép feleségemnek. Én vagyok a LEGSZERENCSÉSEBB FICKÓ! Nem hinném, hogy bárki is valaha megtapasztalhatná mindazt a mélységet, kedvességet és együttérzést, amit én nap mint nap megkapok az én Egyetlenemnek köszönhetően. Mindörökké veled, bébi!" – írta a 38 éves rockzenész a romantikusan összebújós-hajókázós fotó alá.

A kép alapján Diaz is teljesen odavan a férjéért, idén nyáron egy interjúban el is mondta, miért várt ilyen soká az igazira: "Szerintem csak azon múlott a dolog, hogy addig nem találkoztam a férjemmel. Voltak barátaim korábban is, de tényleg, igazán nagy a különbség a férjek és a barátok közt".

Szerinte Madden az, aki "mindenkinél jobban támogat és bátorít arra, hogy kihozzam magamból a legjobbat. Megmutatta, milyen egyenlőnek lenni egy kapcsolatban, nagyon sokat tanultam tőle, minden nap megihlet. Nagyon szerencsésnek érzem magam".

Címlapfotó: Getty / Stuart C. Wilson

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.