Karambolozás után a kocsijában ülő utasa mozdulni sem tudott, de a valóságshow-szereplő segítségnyújtás helyett inkább elszaladt.

Az autóbaleset a valóságshow-szereplőből mulatós sztárrá vedlett "ÉNB Lali", azaz Kamarás Norbert korábbi lakhelye, Gyöngyös mellett történt: a közeli Markazon elveszítette uralmát az autója felett, a padkára hajtott, majd az útszéli póznának ütközött. Az ügyben azóta bírósági ítélet született.

Mint kiderült, nem a gépkocsi mondta fel a szolgálatot, hanem a tévészereplő idézte elő a balesetet. Kamarás  ráadásul nem egyedül utazott, az anyósülésen mellette ült egy fiatal hölgy, aki súlyosan megsérült: fájlalta a hátát, és nem bírt mozdulni. Bár a celeb tisztában volt ezzel, segítségnyújtás helyett mégis elszaladt. A balesetről végül egy helybeli értesítette a rendőröket, akik megkezdték a sofőr felkutatását, a rohammentő pedig közben szirénázva kórházba vitte a baleset sérültjét. A fiatalember csak másnap került elő.

A bíróság ebben az ügyben elítélte az Éjjel-Nappal Budapestből ismert fiatalembert, és a börtönbüntetésen felül pénzbüntetést is kapott. Részletekről a Story magazinban olvashat, ahol kiderül az is, mi lett az áldozattal, és a bíróság milyen ítéletet hozott. Minderről Kamarás Norbert csak szűkszavúan nyilatkozott.

 

Megyek a Telapohoz, segitek neki ajandekokat csomagolni

Kamarás Norbert (@kamaras.norbert) által megosztott bejegyzés,

(Forrás: NLCafe)

Címlapfotó: Kamarás Norbert FB

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
sajnos már összetéveszti a valóságot a forgatással...ha a hír igaz, akkor hozta a formáját...

...de mielőtt bárki ia zsebkendőért nyúlna, az ítélet még nem jelent semmit..még néhány év, és kiderül, hogy nem is volt ott, tehát tévedés..ha mégis, akkor is kifizetik helyette a büntit.

amúgy igen gané alak, aki otthagyja a nőjét -(még ha alkalmi is, és a nevét sem tudja)- egy olyan balesetben, ahol bőven kimagyarázhatná magát...

a hülyegyerek elszaladt...miben reménykedett? jön a stáb, és úgy tesznek, mintha igazi felvétel lenne?..

pfff...
szaboria1
Ez is azt hiszi, hogy neki mindent szabad. Én az ilyeneknek letöltendőt adnék nem pedig felfüggesztetett.
wagabund
@szaboria1: ugyanúgy igény van rá, mint a másik híres celebre, akinek a nagymutterja hihetően nagy örökséget hagyott hátra...vagy hihetetlen? inkább hihető, mert még nem ül.

ezt az alja színvonalat kajálják a népek, ezért nem lehet kivonni a forgalomból..még a végén utcai zavargások lennének.
wagabund
aszongya a nejem barinője, hogy az igazi forgatás volt..

akkor megnyugodhat az ország
human
És ettől csak még felkapottabb lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.