Fél évvel hosszabbította meg Pintér Sándor belügyminiszter javaslatára a kormány a válsághelyzetet. Ezt talán semmi más nem indokolta, csak az, hogy az Orbán-kormány folytatni szeretné azt a pánikkeltést, amit eddig csinált. Tényleg ez szinte az egyetlen indok a válsághelyzet 2018. márciusáig történő meghosszabbítására, hisz amikor ezt a kategóriát 2015. őszén kitalálták és bevezették, akkor volt a legsúlyosabb a helyzet. Naponta több 1000 menekült érkezett Magyarország déli határához. Mára ez a helyzet merőben más. Naponta nagyjából 0 és 50 közé tehető a határon átkelni szándékozó menekültek száma. Kovács Zoltán kormányszóvivő a szerdai kormányülés szünetében arról beszélt, hogy a nyáron bebizonyosodott, hogy a tömeges bevándorlás következtében nőtt Európában a terrorveszély, ezért a magyar emberek biztonsága érdekében továbbra is szükség van a határok szigorú ellenőrzésére, adta hírül a 444.hu.

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
De hiszen külső fenyegetettség nincs, annál nagyobb a belső feszültség. Már az Soros ügy lecsengett, minden eredmény nélkül / persze jó sok millióért/ most kell keresni újabbat. Orbánnak ez a lételeme az ellenség keresés, a gyűlöletszitás. Nemrég rendeltek a kormányőrség részére is korszerű gépfegyvereket, hozzá több millió lőszert.
Equus
Ősszel lesz még kijárási tialom is. Ha neőn az ISIS nem csinálna semmit, majd don pintér hajdúi csinálnak. Jön a választás, kell a félelemkeltés...
quadrocopter
Fosnak!
A 2017-es "őszirózsástól"! Pintér maffiózó egy szarházi báb, ez a fosás most a Gecitől ered!
mackoka46
Jajh a ragyás tóni. Milyen hosszú életű ez a bűnőző.
simmering73
Elvtársak! Válsághelyzet van már 7 éve!
Peller Anikó
@Manhattan: 19:40,
- dzsoki fiám á kocsmába mész és nem viszed mágáddál á bicskádát, mé teszel ilyet?
- á nem báj apám, lesz a többieknél.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.