Testi épségét nem kímélve próbált a mentők segítségére sietni egy rejtélyes idegen a XVIII. kerületi Havanna lakótelepen, amikor az ápolókra kést rántott egy agresszív férfi. Az esetkocsit egy nőhöz riasztották kedden a kora esti órákban, amikor az incidens történt – írja a blikk.hu.

Én magam nem voltam a helyszínen, egy mentésben részt vett jó barátom mesélte el, hogy egy embert kellett kórházba szállítani vágás okozta sérülésekkel, miután egy férfi rájuk támadt késsel

– mesélte a Blikknek Bencsy Kadosa szakápoló, aki a történteket hallva mélységesen felháborodott. Mint mondta,sajnos nem ritka, hogy az egészségügyi dolgozókat hasonló támadások érik munkájuk során.

A bulvárlap információi szerint a segítségre szoruló nő élettársa volt a késes férfi, aki akkor vált egy csapásra agresszívvá, amikor kiderült, hogy párját kórházba akarják vinni.

További részletek itt.

Címlapkép: Youtube, illusztráció

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

elnyomott
Börtönben kellene rohadnia az ilyennek.
Köszönet a segítőnek, aki maga is megsérült. És persze a mentősöknek, akik vállalják ezt a veszélyes és nehéz munkát, annak minden rossz körülményének ellenére.
Equus
Kolompár Dzsokinak nehéz gyermekkora volt, ezért alacsony az agresszivitási küszöbe. A beavatkozó járókelőt nem érte sem támadás, sem fenyegetés, ezért őt 2 év fogházban letöltendő szabadásgvesztésre, Kolompár urat a bíróság 1 év próbára bocsátásra ítéli. A mentősök megrovást kaptak a provokáló magaviseletért. Az ítélet nem jogerős.
Pálinkás Pál
No ezért ... a cigókhoz nem kell mentő...vagy elvánszorog maga a kórházba,vagy élhetőbb lesz a föld!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.