Szeptember 1-én a kormány elindította az nagy őszi törvénykezési cunamit az Országos Mérésügyi Hivatal nevének megváltoztatásával kezdték, ebből lett a NeMi baj. A kormány egy csatolt levelében felhívja a végrehajtószerveket, hogy minden eszközt vegyenek igénybe a „Nemzeti”, mint fogalom lejáratása ellen, egyben felszólítja az érintetteket arra is, hogy amennyiben másként nem megy, jelentsék fel mindazokat, akik a rendeleten viccelődni mernek.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Amit a futyisz mutat az elmult 8 evben a "nemzeti" szo hasznalataval, az maga a megtestesult agyrem...
Ha csak meghallom, hogy valami "nemzeti", akkor szepen felvillan a szemeim elott, hogy : KORRUPT egy neonnal kivilagitva.
Persze, minden rosszban van valami jo is: amikor majd a vegelszamolashoz gyujti a fougyesz (nem a polt)az anyagot, akkor eleg lesz beutni a keresobe a "nemzeti" szot, es ami felsorolas feltunik a monitoron, az automatikusan lesz a vadirat resze, + az offshore cegek jegyzeke.
egyvandor
A nemzeti szót a fidesz járatja hatalmának fenntartása érdekében le nap mint nap. Számomra ez a szó már teljesen kiüresedett. Nehogy már suttyó tolvajok mondják meg nekem mi a nemzeti

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.