Hétfőtől újabb forgalmi változásokra kell számítani a Nyugati térnél a 3-as metró felújításának előkészületei miatt.

Újabb forgalmi változásokra kell számítani hétfőtől Budapesten a Nyugati térnél a 3-as metró felújításának előkészítéséhez kapcsolódó munkák miatt – közölte a BKV az MTI-vel.

Hétfőtől vasárnapig több ütemben és szakaszosan lesznek korlátozások, a BKV közlése szerint a Váci úton a Margit híd felé jobbra kanyarodó sáv egy szakaszán fenntartják a lezárást, a Teréz körútról balra a Bajcsy-Zsilinszky útra kanyarodó külső sáv nem lesz járható, visszafordulni az Oktogon felé és balra kanyarodni csak a belső sávból lehet.

Időszakosan, illetve a hétvégén a Teréz körúton a Margit híd irányába egyenesen haladó két forgalmi sávból csak egy lesz járható, a lezárás váltakozni fog a két sáv között. A Margit híd irányából balra a Váci útra kanyarodó két forgalmi sávból csak a belső sáv lesz járható – ismerteti a BKV közleménye.

(MTI)

(Címlapi kép: Google Street View)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
pontosabban a téren is káosz lesz, ahogy mindenben ami az M3 táján történik és nem történik! Minden olyat meglépnek, ami legalább is másodlagos (bár szép számmal vannak olyanok is, ami értelmetlen) és nem törődnek olyanokkal, ami a város és közlekedése szempontjából fontos lenne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.