Egy autós jelentette be a mentőknek, hogy valakit újraélesztenek az út másik oldalán. A mentősök a helyszínre értek, de nem hittek a szemüknek.

Egy autós Nyíregyháza felé hajtott egy úton, mikor azt látta, hogy az úttest másik oldalán valakit többen próbálnak újraéleszteni – olvasható az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán.

Az autós nem állt meg, de betelefonált a mentőknek, hogy tudnak-e az esetről.

A mentésirányító a kevés információ ellenére útnak indította az egyik egységet, majd megpróbálta megkérni a bejelentőt, hogy forduljon vissza, de az autós már messze járt a helyszíntől. 

Pár perccel később nehéz volt eldönteni, hogy a helyszínen levők vagy a kiérkező mentők lepődtek meg jobban. Újraélesztésről szó sem volt, csupán filmforgatás közepébe csöppentek bajtársaink.

Megkönnyebbültek, hogy nincs életveszély, mosolyuk mégsem volt őszinte mikor kiderült, feleslegesen száguldottak át üvöltő szirénával a városon. Az eset súlyát jól mutatja, hogy a félreértés tisztázása után pár perccel szakembereinket egy valóban segítségre szoruló beteghez riasztották tovább

- olvasható a bejegyzésben.

A Bors megkereste a mentőszolgálatot, hogy meg akarják-e téríttetni a fölösleges kiszállás díját, de eddig nem válaszoltak a megkeresésre. 

A cikk szerint ugyanakkor a filmforgatások esetén csak a települési önkormányzatoknál kell előre forgatási engedélyt kérni. 

(Címlapi kép: kormany.hu/Árvai Károly)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a pofám leszakad; ezt még el is mesélik!
Engedélyt adnak egy filmforgatásra, amiben a közt erősen megtévesztő cselekményket hajtanak végre és erről az illetékes elvtársak semmit sem tudnak, vagy csak elfelejtették! =))
papa.49
@RonaGyuri: Tudod a ,,jobb kéz, meg a bal kéz,, nincs haverságban ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.