Handó Tünde, az Országos Bírói Hivatal elnöke sajtóinformációk szerint megtiltotta, hogy a magyar bírók részt vegyenek egy olyan luxemburgi továbbképzésen, amelyet a versenyjogi visszaélések elleni küzdelem témakörében szervezett a Transparency International – olvasható az MSZP közleményében.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@RonaGyuri: Erdekes modon az ilyen tipusu intezkedesekre nem nagyon emlekszem a Kadar korszakbol. Vagy akkor nem kerultek a hasonlo dontesek ennyire nyilvanossagra, Te biztosan tobbet tudsz errol...:o)))
RonaGyuri
@karma1: drágám szerintem a jogászok körében ilyesmi konferenciák sem voltak! =)) A szakmai konferenciákat meg - talán mert nem értették - támogatták. Sohasem felejtem el, hogy egyszer Sopronban egy konferencián, ami egyébként rendszerelméletről szólt a helyi (nem emlékszem, hogy a városi vagy a megyei) pártfőnök volt a fővédnök. Pedig voltunk többen, akik nem túl finoman példálóztunk! Olyan igazi szakmai beszélgetések voltak, de később engem is számon kértek a munkahelyemen.
karma1
@RonaGyuri: Veszek egy lottot - ereztem, hogy jobban tudhatod,...:o))))) Kosz, egy kicsit megint okosabb lettem...:o)))
RonaGyuri
@karma1: ehhez nem kell lottó, elég öreg... akarom mondani elég régen születtem! =))
karma1
@RonaGyuri: Mi nem oregszunk, csak a memoriank bovul...:o)))
Peller Anikó
A Halandó el Tünde nem szereti a visszaélések elleni küzdelmet. Ő kelme a visszaéléseket szereti. Miért is nem csodálkozom?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.