Minden területen érezhető a fellendülés, ilyen jó korszaka kevés volt a magyar népnek. A fideszes elit értékelte az Orbán-kormány eddigi tevékenységét. 

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Azok bizony b+. Bezzegország. Bezzeg mennyivel jobb volt a boldog békeidőkben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@Horizont: 19.03
Azzal együtt, hogy igazat adok neked mindenben, csak arra szeretném felhívni a figyelmed, hogy ezek itt élnek! Bizony elfoglalták Magyarországot és aki ezzel nem bír együtt élni az elmegy ebből az országból!
Mint én is 2018 őszén! (Ha nem az LMP nyer! =))) )
Béla333
@Horizont: 19.43
Miből gondolod, hogy a másik nem így érez, ahogy te?
Én is szeretem a hazámat, éppen ezért vagyok elkeseredve, amikor azt látom, hogy egy önként vállalt kollektív öngyilkosságba menetelünk. Amikor annyit nem vagyunk képesek felismerni, hogy mi a mi érdekünk?
Hogy különbséget teszünk abban, ha valaki közpénzt lop el és ha valaki a saját pénzemet lopja el!
Hogy újra és újra hatalomba segítjük azokat, akik tudjuk hogy szintén lopósak, de legalább a mi oldalunk lopósai. És közben a szemünk láttára kínlódik az elismertségért egy olyan alakulat, amelyik mást akar, akik nem loptak. (Erre a válasz a "demokratikus" oldalon az, hogy mert nem volt rá módjuk?! Mintha az érdem lenne, hogy tudjuk, hogy a másik már lopott, de az már reméljük nem fog többet lopni, mert már "jóllakott"?!)
Egyszerűen elképeszt az, hogy ennyire meghülyítenek mindenkit a politikusok, hogy ennyire ne legyünk képesek felismerni a saját érdekünket!
Hogy a szemünk láttára lopták szárazra az országot, de még ezt sem vagyunk képesek észlelni!
De ha nem, hát nem! Akkor el kell menni, hiszen az ember egész életében nem lehet, hogy csak abban bízzon, hogy majd 10-20-50 év múlva az utódainknak jobb lesz:
És mivel mi is ezzel a jelszóval éltük le az életünket és nem lett jobb, hát miért higgyük el nekik hogy így is lesz? Mert most ezt mondják?
Ha így van, akkor jobb a békesség: egy új, élhető ország kell, mert egyszer élünk!
mackoka46
Jó alaposan kitömhette őket orbánc, és mint a jóllakott disznók ...
Micsoda ocsmány szégyentelen bagázs !
JAJMÁR
@Béla333: ne hülyéskedj már! Az Lmp nem nyerhet. Nem tömegpàrt. Egy szűk èrtelmisègi rèteget -hatàrozott èrtèkrenddel- kèpviselő pàrt. Ha nyerni akarna, nèppàrtosodnia kellene, de akkor nem lenne az, ami.

Soha nem fogjàk tömegek követni. Nem is èrtik őket. De ez nem baj, én többre becsülöm a valamilyen kis pàrtokat, mint a semmilyen néppàrtokat. De lègy realistàbb, illuziòkra ne épìtsd az èleted. (csak tanàcs persze)
Béla333
@JAJMÁR: tegnap 22.22
Valószínűleg így van, ahogy írod, de nekem az is jó, ha valamelyik másik alakulat hasonló elvekkel (és tömegpárt jelleggel) hasonlókat mond, hirdet.
Nem hiszem, hogy csak egy "rétegpárt" (ahogy írod) akarhat tiszta közéletet, működő gazdaságot, élhető országot!
De nézz körül: a magát "demokratikus"-nak hazudó ellenzék ugyanazt csinálja mint 2013-14-ben: tülekednek a helyekért a húsosfazék környékén, de az országgal vajmi keveset törődnek!
JAJMÁR
@Béla333: Mind tisztessèges akar lenni eleinte, de ha nagy a kìsèrtès... ezèrt kell jò tv., ès vègrehajtàs. Ehhez pedig előbb kormànyvàltàs. Fordìtva nem működhet, most nem!

A nèp megengedi , hogy marakodjanak, sőt, azt is, hogy lopjanak. Azért teszik, mert megtehetik.
Jelenleg a nèp szavának már nincs is sùlya! Szerintem ez a legnagyobb baj!

Nèppàrt csak ùgy tud lètrejönni, ha "közös nevezőt" talàl a nagyon is különböző nèprètegekben egy pàrt. A fidesz talált. A folytonos ellensègkèp, ès mindjàrt a "megvèdèssel", a bizalmat is kèrik. A közös nevező a gyűlölet. Ezt nehèz überelni.

A màsik a nèprètegek "összemosàsa", ne legyenek különböző èrtèkrendek, a "csak a fidesz!" Rengeteg mèdia ezt harsogja. Minden üzenetük cèlbaèr.

Ès ebben a helyzetben azon megy a vita, az egèsz ellenzéki oldalon, nem csak a pàrtokra èrtem,- hogy ki mièrt nem megfelelő azorbàn leváltàsàra!!!
Lenne! Ha eljuthatna odàig, de mind bokàn rùgjàk aki elindul. Egy se tetszik.
Versengenek a semmin.

DK, v. Botka! Vagy esetleg Karàcsony? Vagy mègis a Vona?
Nem, kedves Béla, ez a hülyèk tàrsadalma,- ez se vèletlen- itt nem az a lènyeg, hogy szètlopjàk az orszàgot, hiszen ezt tudják.
Elhittèk az emberek, hogy "csak a fidesz"! Őket akarjàk, lehet sìrni, hàborogni, nèha szidni, ez nekik jò. Senki sincs, akit elfogadnának orbànhelyett. Mi màst jelenthet, mint hogy őt akarják? Teljes az agymosás.
(Őszintèn, hàt nem teljesen mindegy, hogy ki, kik szedik szèt ezt a nagyon is jòl bebetonozott hatalmat? )
szèt kell ahhoz szedni, hogy èpülhessen egy ùj.
A megoldàst nem tudom, de nem az, hogy a maradék èrtelmes ember is elmenjen innen.
Az is behòdolàs, meg az is, amit az ellenzéki pártok tesznek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.