Megdöbbentő jelenetsorok játszódtak le az egyik Fejér megyei településen – írja a borsonline.hu. A gárdonyi általános iskola előtti füves részen egy asszony arra lett figyelmes a délelőtti órákban, hogy egy férfi nemes egyszerűséggel önkielégítést végez.

A körülbelül 165 centi magas, szőke hajú, szemüveges, középkorú férfi kockás rövidnadrágot, fehér pólót és papucsot viselt. Látszólag egyáltalán nem zavartatta magát, egészen addig, míg váratlanul rá nem ripakodtak. Az irodában dolgozó szemtanú ugyanis a történtek láttán ráordított, majd az épületből kirohanva egyből a nyomába eredt.

Bejelentés a rendőrséghez nem érkezett, de kiemelték, hogy a település közbiztonságára alapos figyelmet fordítanak majd.

Címlapkép: police.hu

(borsonline.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Ugyan ! Ebben a szégyentelen botrány országban ilyet észre se szabadna venni. Kinek ártott vele ? Azt se veszi észre senki, amikor a pénz elveszíti közpénz jellegét, pedig az mindannyiunknak fáj, azért ilyen drága az áram és a gáz.
elnyomott
@mackoka46: - ja, ebben az országban minden mocsok nyilvánosan is természetes.
Van mire büszkéknek lenni a mélymagyaroknak!
eszegfu
@mackoka46: A kérdést ugy is fel lehetett volna tenni: kinek használt vele? Feltételezem, hogy Részedről irónikus volt ez a felvetés... mert nem hiszem, hogy egy általános iskolás gyereknek igy kellene "szembesülnie" az élettel... Azt is be kellene látni, hogy gyerekeink, unokáink ilyen fajta "felvilágositása" egész más, mint akár a közpénz, vagy a "rezsicsökkentés".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.