Tarlósék egy amúgy még halasztható közműcserére hivatkozva kezdenék meg a fairtást a Római-parton szeptember közepétől – állítják a civilek egy vízügyi engedélyre hivatkozva. Ezután a pusztítás után a mobilgát miatt már csak elenyésző számú fát kellene pluszban kivágni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ügyes, s utána meg lehet kérdezni, hogy milyen fákat féltenek a gaz tiltakozók! =))
relatív
Ez a sunyi banda minden megmozdulásában az emberek félrevetésében jeleskedik - külpolitikai tevékenységében IS -, aztán ' ártatlan ' arccal kérdezi, hogy mi a probléma.

ÉS azt IS más tevékenységének tünteti fel !

Ez nem ügyeskedés - mint azt többen imádják bennük -, hanem egyértelműen aljasság ! Le kellene már szoknunk az embertelenség széles skáláját alkalmazók általános istenítéséről !!!
relatív
Az, hogy nem vagyunk ' európai ' nemzet az IS mutatja, hogy a regnálók által bevezetett cinikus, gúnyos, tenyérbemászó hatalmi jelenséget érdemben semmiféle fórumon nem kéri ki magának senki !
A csütörtöki, pénteki - de minden hatalmi megszólalás -, vagy a főpolgármesteri-megnyilatkozások, a levezető elnökkénti szóhasználat elfogadhatatlan ( egyes személyeket, vagy általában az embert sértő ) volta jellemzi országunkat, melyet a tanult emberek nem tarthatnak elfogadhatónak...

Nem csak a gazdaságot, de a magyar (?) emberek egymás közti viszonyát annyira alacsony szintre vitték le, hogy azt nagyon sok idő, és akarat tudja majd az emberség felé kormányozni a távoli jövőben... IS !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.