Vasárnap este mérkőzik meg a portugál labdarúgó-válogatott a magyar nemzeti csapattal a világbajnoki selejtezősorozatban.

A portugálok pénteken érkeztek meg a Groupama Arénában megrendezésre kerülő meccsre, hivatalos Twitter-oldalukon pedig szombaton beszámoltak róla, hogy Cristiano Ronaldo és Pepe valóra váltották egy kisfiú álmát, aki régóta szeretett volna találkozni a két sztárfocistával.

A Bors megtudta, Csabika súlyos gerincproblémákkal küzd. Tolókocsiban, Real Madrid-mezben érkezett a stadionhoz a nagymamájával, ahol Ronaldo és Pepe a képek mellett illetve aláírásukkal látták el Csabika realos díszpárnáját is, nagy boldogságot szerezve a számára.

A kisfiú szerette volna megismerni a kedvenceit. Amikor a labdarúgás több, mint a pályán zajló varázslat

– írták a bejegyzés mellé.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@quadrocopter: Es amikor Marseille-ben a szurkoloknak titulalt csurhe a stadionba menet vegig azt skandaltam, hogy "Christiano homosexual, homosexual, homosexual..." Amit az Index tolt a kepembe elo videon a Facebookon, es amelyik video 4 ora mulva nyomtalanul eltunt a netrol...
Ha 100 evig figyelik Ronaldot kimeredt szemekkel a magyar falabuak, akkor sem ernek fel sem a futball-tudasaig, sem az embersegeig...
Jozefina
@quadrocopter: @karma1: mindenben egyetértek!!!
lusta
Ez a hozzáállás Ronaldóra jellemző. Mindig nagyon emberségesen áll másokhoz, a nagy sztárság még nem csapta agyon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.