Martin Schulz szerint Angela Merkel hibázott, amikor beengedte a menekülteket. A kancellár szerint a magyar miniszterelnök nem hagyott más választást. A szociáldemokrata (SPD) kancellárjelölttel, Martin Schulz-cal folytatott vitán hangsúlyozta, hogy Németország nem zárkózhat be a világ más részein pusztító háborúk és szegénység előtt, ami azonban „nem jelenti azt, hogy mindenki jöhet”. Az utóbbi két évben megtanultuk, hogy a menekülést kiváltó okok megszüntetésére kell törekedni, és ez a következő négy évben is sok feladatot ad majd – tette hozzá a jobbközép CDU/CSU pártszövetség jelöltje, aki 2005 óta vezeti Németországot. Martin Schulz hangsúlyozta: továbbra is vállalja azt a kijelentését, hogy az Európába érkező menekültek „aranynál is értékesebb dolgot hoznak magukkal”, az Európába vetett hitet. Erre büszkék lehetünk – mondta a baloldali politikus a kancellárjelöltek egyetlen vitáján, amelyen elsőként a migrációval és a menekültüggyel kapcsolatos kérdéseket kaptak a...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Mielott az ezen az oldalon irdogalo jobbosok elkezdenenek tapsolni, es minden felelosseget Merkelre haritani, gondoljanak melyen bele, hogy orban hogy vasaroltatta meg a jegyeket a palyaudvaron a menekultekkel, es hogy szallitotta le oket Bicsken a jegyuket is elve've, hogyan akkumuklalta oket egy hetig a Keleti aluljarojaban, pokolla teve a polgarok napi menetrendjet azon a kornyeken. Nem volt ez a cselekedete semmi mas, csak a finkelstein hatasara felepitendo gyuloletpropaganda latvanyos elso lepcsoje.
Merkel a sajat alkotmanyuk szellemevel megegyezoen Magyarorszagot megmentette a nyomastol, amit a menekultek elso aramlata okozhatott volna a magyaroknak. Ezutan nem is volt mar ekkora szamu beozonles egyszerre az orszagba, bar tranzitnak rengetegen hasznaltak Magyarorszagot.
A hiszterikusan atverekedett keritesepites megint csak a magyarok zsebebol vette ki a milliardokat, pedig akkorra mar jelentosen csokkent a migrans-aradat. Persze, orban ezt sajat erdemkent kozvetitette a sajat mediain keresztul, mikozben Brusszelben alairta az 1294 menekult befogadasarol szolo elvi egyezmenyt, amit mar a hazaerkezese utan azonnal elkezdett tamadni.
Szemet kormanya van ma Magyarorszagnak, ha Merkel nincs - orban lett volna az elso, akit egy felhergelt migrancsoport kirangat a Parlamentbol.
De a menekultek a mai napig nem csinaltak balhet Ma.o.- n, orulnek, ha mielobb elhuzhatnak onnan,.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@kamazuka: Minden szavaddal egyetertek, de azt mindenki nagyon gyorsan felejtse el, hogy ezekbol a bevandorlokbol potencialis szavazokat faragnak! NEM szavazhatnak, csak akkor, ha majd allampolgarok lesznek! De addig iszonyu hosszu az ut!
Eloszor megkapjak a menekultstatuszt, aztan kapnak munkavallaloi engedelyt (adoszammal egyutt, amire megy a torvenyes adojuk, barmit is dolgozzanak!), aztan egy csomo nagyon szigoru kriteriumnak meg kell felelniuk, aztan jon az allando letelepedesi engedely - amivel NEM jar egyutt az utlevel sem.
A nemet torvenyeket nem ismerem, de nem hiszem, hogy olyat merne barmilyen kancellarjuk lehuzni, amit orban a romanokkal, karpataljaiakkal csinalt kettor allampolgarsag cimmel...:o(((
kamazuka
@karma1: Nem nem félre értettél.Az otthoni szavazójogukat nem veszítették el.Azt soha senki nem vonta meg eddíg tőlük,hivatalosan.
A politikai befolyás erős érv.A tulajdon,melyet hátrahagyva elhagyták vélt vagy valós hazájukat,még meg illeti őket,akár föld,az vagy épület.A jog az ami segithet nekik a letelepedésben vagy épp a hazajutásban.A migráns autómatikusan kettős állampolgár.El nem vehetik tőlük,ha csak önként le nem mondanak az óhazairól.
Ezért írtam ,hogy a jogászok hatalmasat szakítanak a népáradatból.Kártérítési perek egész sora várható.Ez ugye nemzetközi szinten már diplomáciai kérdéseket boncolgat.Egyszer valakinek be kell vetnie a véráztatta földet.
karma1
@kamazuka: Nem a javaikat veszitik el a menekultek az ohazaban, sot, a jogaikat esm az ohazai szavazasra. DE: A MIGRANS CSAK MENEKULTSTATUSZT KAP, azzal pedig nem jar szavazati jog. Ha viszont egy orszag - pl. Nemetorsxag - megadja az allampolgarsagot, akkor az eredeti allampolgarsag automatikusan torlodik, csak akkor leszel kettos allampolgar, ha kulon kered ezt a statuszt es fizetsz is erte!
Ne haragudj, de elegge melyen tudom ezugyben a torvenyeket, mert en is vegigcsinaltam. AMikor megkaptam az ujzelandi allampolgarsagot, a hivatal automatikusan torli a magyart (angolt, franciat, szingalezt, argentint...stb. MINDEN EREDETI allampolgarsagot, de ha meg akarod tartani az eredetitm, akkor kb. 1000 dollar erteku illeteket kell fizetned ezert.
Ha ugy jottel el otthonrol, hogy nincsen ervenyes adoszamod es ervenyes bejelentett lakcimed Magyarorszagon, akkor hogy mesz szavazni??? Mert ezek nelkul nem szavazhatsz. Viszont amikor tomjenzsoti osztogatta a romanoknak esz nelkul a kettos allampolgarsagot, akkor kulon egy masik ablaknal kaptak egy magyarorszagi lakcimet, hogy tudjanak szavazni! Ekkora g..ci volt mar akkor is orban! Ezeket mind sesztakek inteztek, meg a tomjenzsoti...
Ugyhogy kerlek, ne allits olyat, hogy "el nem vehetik toluk az allampolgarsagukat".
Ha az ohazaban van egy ingatlanod, aminek megvan a tulajdoni lapja, AZ A TIED! De ez nem fugg ossze az allampolgarsaggal!
kamazuka
hát ha kiforgsatjuk így is lehet érteni.De ami a mögöttes gondolatot érinti?
karma1
@kamazuka: Kedves, en a vilagon semmit sem forgattam ki, ez a menete annak az ugyintezesnek, amikor egyik orszagbol elvandorolsz egy masikba letelepedesi szandekkal, akkor ezek a dolgok tortennek meg veled.
Sajat vegigjart utamrol beszelek, nem mastol hallottam egy tortenetet.
karma1
@kamazuka: Mi volt a mogottes gondolat egyebkent???Es foleg kie? Merkele? orbane? Nem egeszen vilagos.
(Mellesleg abban igazad van, hogy a magyar hazugmedia, 888, magyar idok, stb. azt allitotta, hogy Merkelnek azert kellenek a menekultek, mert ok potencialis szavazok lesznek. Es ezt Magyarorszagon az emberek 80 %-a beszopta, es ezt hangoztatja mindenfele.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.