Ma reggel mentőautó szállítja el Szegedről Burkus Vanesszát, a fővárosban kezelik tovább. A másfél hónapja éber kómában lévő lány vasárnap délben kézzel írt üzenettel lepte meg szüleit, akik bíznak benne, hogy ez már annak a jele, hogy lassan visszatér tudata, amelyet a baleset után elveszített – írja a delmagyar.hu.

Budapesten kezelik tovább a Bulgáriában több mint másfél hónapja autóbalesetet szenvedett szegedi lányt. Ma reggel elszállítják az idegsebészeti klinikáról az Országos Rehabilitációs Intézetbe, mert Szegeden nem tudták vállalni a további kezelését. Vanessza állapota egyébként úgy tűnik, többhétnyi éber kómát követően hirtelen javulni kezdett.

Írt nekünk

– újságolta vasárnap délben a pár perccel korábbi eseményeket Burkus Sándor.

Hogy mit akart velük közölni, azt akkor még a szülők csak próbálták megfejteni, de az biztos, hogy teljesen olvasható kézírással formálta a betűket. Első ötletük az volt, hogy talán kólát kért. – Azért adtunk neki papírt, mert előző nap a telefonján már küldött üzenetet a párjának. Bíztunk benne, hogy így velünk is tud majd kommunikálni.

További részletek a delmagyar.hu-n.

Címlapkép: Youtube, illusztráció

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
Azt,hogy éber kómában tud e a beteg SMS.-t írni,vagy papírra írni,nem tudom,de érdekes dolog ! -- DE GYÓGYULÁST KÍVÁNOK SZEGÉNY NŐNEK ,ami félő,hogy nagyon hosszú folyamat fog lenni nem lesz teljes !
justhpeter
Sok szerencsét és javulást kívánok Vanesszának.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.