A kötcsei piknik remek terep volt Orbánnak ahhoz, hogy "szűk családi körben" terjeszthesse az igét. Biztos lehetett a sikerében, nem voltak kérdések, nem voltak viták, csak vastaps. A kormányfő szombaton, a luxus jobboldal hagyományos kötcsei piknikén az MTI szerint sok egyéb mellett beszélt: “…arról a NATO köreiben publikált számításról, amely szerint 2020-ig 60 millió migráns kelhet útra Afrikából, túlnyomó többségük Európa irányába.”

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
“…arról a NATO köreiben publikált számításról, amely szerint 2020-ig 60 millió migráns kelhet útra Afrikából, túlnyomó többségük Európa irányába.”

Ezt vajon kitől tudhatja? Mert az viszont tény, hogy európai vagy NATO-tagország már semmit nem közöl vele. Ugyanis azok nem akarják a belső titkaikat egy postáson keresztül a Putyinnal is közölni.
colibri
Tényeg nem unják még az emberek, hogy ahol ez az ember beszélni kezd, ordas hazugságokkal árasztja el a környezetét? Pedig saját maga is bevallotta állítólag, hogy attól fél, hogy az emberek ráunnak a "fideszre"...
Már írtam valahol, hogy 3 ciklus ebből a kormányból örömnek, bánatnak untig elég volt, változtatás, változás kell!!!
magyarbakancs
Elszabadult a hintaló a Dakota vezér alatt ,és fejbentartás,hogy ennyi baromságot beszél?
namihami
@colibri: Unják, biztos unják, de az általa szétosztott pénzt még jól jön. És ugyebár, abból sose elég.
Amíg a pénzcsap nyitva, addig a golyóstoll X-e a Fidesznél nyílik.
colibri
@namihami: Amiről írsz, (és ebben egyet értünk) azok mind fidesses potentátok és s...nyalók, de én kizárólag azokra gondoltam, akiknek nem folyik a pénzcsap, akiket kifejezetten negatívan érint a basáskodás, a sok hazugság, az intézkedéseik, akik esetleg eddig nem mentek el szavazni, de mára megelégelték ezt a hazug politikát, korrupt országvezetést. Olvasva mindenféle kommenteket, érezhetően sok ellenérzésű magyar van.
bakegya
...pedig annyira értrlmiseggfeje van már,hogy na...!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.