Holtan találták vasárnap éjjel azt a 17 éves lányt, aki szombaton bulizni indult, de nem érkezett haza reggel. Csenge eltűnését másnap délután jelentette be édesapja a rendőrségen.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói az ügyben gyanúsítottként hallgattak ki hétfőn egy 20 éves borosodnádasdi férfit.

Janasóczki Attila, a főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-vel azt közölte, hogy a 17 éves lány eltűnését az apja jelentette be vasárnap délután. A rendőrség a polgárőrséggel és a tűzoltósággal együtt kereste a lányt, s a holttestét éjfél előtt Borsodnádasdon találták meg.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság hétfő esti tájékoztatása szerint az ügyben végzett adatgyűjtések eredményeként hétfőn gyanúsítottként hallgattak ki egy 20 éves borosodnádasdi férfit. A férfi ellen emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a főkapitányság.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Kegyetlen, velejéig romlott világban élünk. Nagyon elkeserítő, hogy naponta történnek meg az ilyen, s ehhez hasonló szörnyű bűncselekmények, családi tragédiák...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.