Mindig azt kell megtalálni, kinek az érdeke fűződik egy történéshez. Rogán Antal Kötcsén előre vetítette a már hónapok óta emlegetett "őszi zavargásokat". A milliós kérdés: kinek van erre szüksége? A DK válasza...

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hiszen orban basi nemreg osszeborult erdogannal, lukasenkoval meg annak a takonypoc minidiktator 15 eves fiaval, tehat a recept mar benne van a habony-rogan gepezet zsebeben.
Most mar csak azt kellene a futyisznek elkerulnie, hogy kosalala vagy nemethszili nyilvanosan kinyithassa a szajat, mert ez a ket minuszos IQ-ju idiota kepes elkopni magat a puccs lebonyolitasarol is...
Ha ebbe a fideszesek belemennek, es megtortenik a puccs, akkor azt orban mar csak oriasi zsarolassal, es felelemkeltessel erheti el a partjaban. Mar a fide$$ben is egyre tobb ember ketelkedik abban, hogy jo iranyba megy a part, es hogy mibe viszi oket a Gazdaallat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.