Bokros Lajos hétfőn az bőszítette fel, hogy a hétvégi új-dzsentri találkozón Kötcsén a fő-új azzal kábította az áhítatra éhes válogatott hallgatóságát, hogy "a magyar állam az utóbbi időben elérte a középhatalmi státuszt Európában.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Most is jól beszél (meg máskor is) a Bokros Lajos. Kár, hogy sokan nem tartják annyinak, amennyit igenis megérdemelne!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@magyarbakancs: nem védtem csupán az a véleményem hogy azért vannak a szervek hogy megoldják. A mindenki mindenbe beleszóló mai divatit meg kiváltképp ne pártolom
magyarbakancs
@Csizmás Kond: kérdésemre nem válaszoltál ,feltegyem megint?
A szervek azért vannak nálunk ,hogy Orbán úr agy fosását ki elégítse lást stadion,vasút.
Csizmás Kond
@magyarbakancs: de igen csak nem azt írtam amit te olvasni szerettél volna.
magyarbakancs
@Csizmás Kond: Elnézésed kérem de nem kell mindig teljes mell szélességgel ki állni valami mellett ami a Fidesz tesz.Igen igazad van nekem se kell mindent elutasítanom amit a Fidesz tesz.
Eladott Ország
Nekem van egy olyan érzésem, hogy megint túltolták a biciklit, és hogy ez nagyban hozzá fog járulni a Fidesz bukásához. Nagy eséllyel ugyanis kontraproduktív lehet az egész akció. Innen már nincs visszaút, előre kell menni és a Fidesz ezt fogja tenni. A kommunikáció lényege az lesz, hogy lám, lám, a gonosz Brüsszel - akit nem sikerült megállítani - nem segít, nem száll be a kerítésbe, pedig mi igazából miattuk építettük , ráadásul még ránk tukmálja azt a kisebb városnyi migránst is. Innen már csak egyetlen lépés, hogy nosza, lépjünk ki az EU-ból. (Természetesen ezt önmagában a kormány nem tudná véghezvinni...,bár ki tudja: végtelenül kreatívak, ha patkánykodni kell.) Ha ebben a helyzetben az ellenzéknek van esze, akkor ezzel szemben az "Orbán vagy Európa" szlogennel fog kampányolni. Ha valami, akkor ez talán képes lesz megmozdítani a jelenleg még rejtőzködőket, a bizonytalannak tűnő szavazókat (akik nem árulják el, hogy kire fognak szavazni) és az inaktívakat is, akik tesznek a választásokra, mert úgyis külföldön dolgoznak. Csakhogy az összes feltétel, ami lehetőséget teremt számukra, hogy politikailag inaktívak legyenek, az EU elhagyásával megszűnik. Megszűnik pl. a munkaerő szabad vándorlása, jöhetnek haza közmunkásnak. Képzeljünk el egy olyan országot, ami kvázi enklávéként marad az EU közepén. Akkor már valóban indokolt lesz a kerítés, ha másért nem, hát a távozni szándékozók megállítása céljából. Ha ez nem mozdítja meg a társadalom - remélhetőleg többségben lévő - normálisabb részét, akkor tényleg megérdemeljük sorsunkat, hogy a Nagy Nemzethalálig hátralévő létünket Európa hátsó udvarában tengessük.
Eladott Ország
@magyarbakancs: A fidesz középosztálya: „Tudja bácsi, mikor esszük majd a káposztát, akkor hozzáképzelem a tejfölt is”
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/12/tudja.jpeg
Az országot lényegében egy személyben uraló miniszterelnök nem akar tudomást venni arról,
ami ma hazánkban van. Kinyilatkoztatásaiban a ragyogó jelenről és a még fényesebb jövőről
beszél. Ha hiszi amit mond akkor azért, ha pedig tisztában van azzal, hogy nem a való világról
beszél, akkor pedig azért alkalmatlan arra, hogy az ország első embere legyen. Aki képes arra,
hogy szemrebbenés nélkül beszéljen Magyarországról, mint a földi mennyországról, az mindenre képes lehet. Vajon meddig lesz Magyarország a délibábok országa?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.