A férjet elbocsátották, s ezt nem volt képes elfogadni.

Magával végezhetett a hajdúszoboszlói család. Megrázó részletek derültek  ki a tragédiáról.

Hajdúszoboszlói tragédia: apja itatott mérget a kisgyerekkel

Fotó: police.hu

Mint megírtuk, Hajdúszoboszlón egy társasházi lakásban bukkantak rá egy nő holttestére. Ezt követően  A beszerzett információk alapján keresni kezdték a 45 éves férjét és 6 éves gyermeküket, akiket néhány órával később Kaba és Hajdúszovát között, a Keleti-főcsatorna melletti erdős területen holtan találtak meg.

A halálesetek körülményeit igazságügyi orvosszakértő bevonásával vizsgálják – olvasható a közleményben.

Az erdőben annak a férfinek és kisfiának a holttestét találták meg, akiknek az eltűnéséről hétfő este adott ki közleményt a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság – erősítette meg az MTI információját Plásztán-Kopcsa Kamilla rendőrségi sajtóreferens.

Az MTI tudósítójának információi szerint a férfi az erdőben előbb mérget itatott a fiával, majd magával is végzett. Felesége otthonukban végzett magával, felvágta az ereit.

Az MTI úgy tudja, az asszony masszőrként dolgozott a helyi fürdőben, férje pedig 2014-ig a Tourinform-iroda munkatársa volt. Ismerősei szerint elbocsátását a férfi nem tudta feldolgozni, ez vezethetett szörnyű tettéhez, a család tragédiájához.

Nyitókép: MTI/Balázs Attila

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

moareka
@elnyomott: ...egyszer, egy parlamenti plenáris ülésen, Horn miniszterelnöksége idején, felszólalt egy akkori kisgazda (ma fideszes képviselő) Hornnak címezve, hogy mekkora a szegénység Szabolcsban meg Borsodban,-s a válasz így hangzott: "maga engem ne támadjon a szegénységgel,mert azt én tudom legjobban, mit jelent"...
Hozzáfűzném, hogy én is tudom pontosan miről beszélt családjával kapcsolatban...maradjon ez az én titkom...
Amikor a válaszodat olvastam, ez ugrott be, meg az is, hogy ha valaki, én is tudom, mi a szegénység, nem csak el tudom képzelni, de azt is vallom, hogy az ember nem azért született a világra, hogy tisztességgel "küszködjön", hanem azért, hogy boldogan éljen...Kinek, mi a sorsa, írod,---akik viszont tehetnek arról, hogy az embereknek jobb sorsa legyen, na ők kötelesek azért mindent megtenni, mert erre kaptak felhatalmazást...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
@Sámannus: Ha orbán megbukik, a pengefalat átnevezzük a NERROR házának.
1magyar
Nem akarták a gyereküket "ebek harmincadjára" hagyni. Ez lehetett az oka. Biztosan nagyon szerették de ha csak ők magukat ölik meg féltek, hogy a gyerek majd szenvedni fog.
bence
@1magyar: ! Nagyon egyetértek veled ! Igy legalább együtt vannak ! Nem nehéz kitalálni mi lett volna szegény kisgyerek sorsa . Bekerül egy intézetbe ahol szekszuálisan zaklatják a nevelők , vagy később a benti társai .
1magyar
@bence: Amíg kicsi volt a gyerekem (egyedül neveltem) és kilátástalanság miatt öngyilkos akartam volna lenni én is vittem volna a gyerekem. De én szerencsére elég erős voltam.
De sokan nem elég erősek. Nem saját magukat kell megölni hanem a problémák okozóját.
mackoka46
Mennyi, de mennyi ilyen tragédia kell ahhoz, hogy ez a tróger, kutyazsírral kikent kormányzat eltakarodjon. Látható, hogy mi történik itt a családokkal.
bence
@mackoka46: ! Tönkre tesznek ezek a szemetek minden emberséges , emberi érzelmekkel megáldott becsületes embert ! Hihetetlen , hogy ennek ellenére mégis mennyien odavannak értük !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.