Semjén Zsolt a közelmúltban a Hír TV - nek a határon túli magyar állampolgárok szavazati jogával kapcsolatban, zaklatottnak tűnő állapotban, igencsak félreérthetően nyilatkozott. Bangóné: “Én most szokásomtól eltérően inkább aggódom a Semjén Zsoltért! Szegény embernek elfelejtettek szólni, hogy a miseborból nem lehet nyakló nélkül inni, mert az nem arra van. Ha sokat isznak belőle, akkor megárt, és mondhat olyanokat az ember, amiből baj van! De sajnos ez nem ilyen egyszerű! Ezek az emberek Magyarország vezetői!”

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@RonaGyuri: ,Lehet, hogy értelmesebb lenne? Lenne agyi keringése, és több oxigént kapna az a pár agysejtje.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
Ennek a Dzsozi nevű prosztónak az agykapacitásán a misebor csak javíthatott...Azt kellene megvizsgálni,,mentálisan,,,,,aki ezt a kretént alkalmazza...
justhpeter
Tömjén képességeit ismerve ahhoz, hogy baromságot tudjon mondani egy kortyot sem kell innia, mert azt bármikor tudja produkálni pia nélkül is. Helyből hülye.
Clavigo
Dzsozi,,te anyád majma..Téged még a Gazdaállatod is szégyell ,,amekkora kretén ,szarházi vagy.! A túl sok misebort csak a javadra lehet írni...
Eladott Ország
@Clavigo: Mert aki nem vadászik semmire meg senkire, az nem rendes ember, s az olyan is, egy senki… Értik ugye?
imagestore1.blogger.hu/25_23295_788055_89308e7805c77fb8a7fb4a4111ef055c_87725d_301.jpg
De vissza Zsoltikához! Régi új hobbyjához. A vasárnapi bolt bezárósdi játékához. Jaj, ez nagyon jó játék. Szereti is nagyon – legalább úgy, mint az új csaját – mert a „zemberek” vasárnap nem vásárolnak, hanem a templomba mennek. Ott is lehet bevásárolni. Hol igét, hol mannát, hol meg „Madonnát”, a régi új csajt, Olaszországból.
Csizmás Kond
..miért ne lehetne abból annyit inni ami belédfér ???
kisrigó
@quadrocopter: Tudom, hogy nem ez a lényeg, de tényleg elpusztult szegény pára, vagy ez csak poén? Pedig nem tünt rozogának, akkor csak a lovasa miatt érzett szégyenbe "halt" bele!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.