Az idill hamar szertefoszlott. Alighogy eltűntek a rendőrök, visszatértek a kábítószertől bódult fiatalok is – írja a Magyar Nemzet riportere, aki terepszemlét tartott a Puskás Stadion környékén.

Kedd dél után egyetlen egyenruhással sem találkozott a riporter az érintett szakaszon, se a villamosmegállókban, sem a Puskás-stadion környékén. Annál több herbálos koptatta viszont a placcot vagy pihent meg a padon, hogy meggyúrjon egy füves cigit.

Nem vagyok csöves, de tudnál segíteni, van pénzem, de édesanyámat agyvérzés érte

– lépett a riporter mellé egy zavartnak tűnő fiatal a Stadionok buszállomásnál. Szavai azért lepték meg az újságírót, mert, mint írja, másfél hete a kéregetős szövegek egyik változatát sem lehetett hallani a környéken.

Augusztus végén ugyanis ellepték a rendőrök a fővárosi 1-es villamos Stadionok és Hős utca közötti szakaszát, ezzel egy kis időre kifüstölték a drogosokat az egyik legforgalmasabb metrómegálló, illetve egy központi villamosvonal környékéről. Az 1-esen is békés volt a hangulat, időközönként sem ordibáltak a drogtól bódult fiatalok.

A riportot itt olvashatja végig teljes terjedelmében.

Címlapkép: Youtube

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Talán nem a Cinege utcában kéne dekkolni a söndöröknek !!!
namihami
@Horizont: Pedig szerinte igen. Ez is ""két hét"" volt, mint az általa igért rendteremtés.
A két hét letelt.
mackoka46
Sajnos munka híján rengeteg embert megszomorítottak ebben a szégyentelen botrány országban, se pénz, se posztó abszolút érthető, hogy ez a fertő mocsok érzéstelenítést kíván.
papa.49
Talán nem a Cinege utcában kéne dekkolni a söndöröknek !!!
Fradigege
A Hős utca, a Készenléti rendőrség mögött van. A TEK pedig mellette. Hahóóóóó!
1magyar
A drogosok mind hiába született emberek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.