A színészóriásnak ugyan papíron semmi köze Budapesthez, de a Bud Spencer-Terrence Hill filmeknek óriási magyar rajongótábora van, szóval miért is ne?

A színész tavaly nyári halála után jött létre az Egymillióan Bud Spencer szobráért! Facebook-oldal, melynek létrehozója, Tasnádi Szandra szobrászművész azt a célt tűzte ki maga (és támogatói) elé, hogy az egykori vízilabdázóból lett filmszínésznek legyen bronzszobra Budapesten. Fel is ajánlotta a VIII. kerületi önkormányzatnak, hogy elkészíti a művet, és bár az oldal még közelében sem jár az egymillió lájkolónak, az önkormányzatot már sikerült meggyőznie. A 444.hu vette észre, hogy a Corvin negyed hivatalos Facebook-oldala ma bejelentette: a színész születésnapján, 2017. október 31-ére már állni fog a bronzszobor a Corvin Sétányon.

 

A fotókon a szobornak egyelőre még csak az agyag modellje látható, mely a művésznő szerint "Terence Hill gyászbeszédére utalva a vállán nyerget tartó, felénk közeledő Bud Spencert ábrázolja". További fotók és részletek az Egymillióan Bud Spencer szobráért! mozgalom Facebook-oldalán.

Az alábbi videóban pedig interjú látható a művésznővel:

 

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szep napot
Pld: beolvaszthatnak Horn Gyula szobrat es abbol keszithetnek. Gyulaba is orulne. O is benne lenne a szoborban es meg le se kopnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.