A kormány jóváhagyta, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma 1 milliárd 684 millió forinttal túllépje az idei költségvetésben a hit- és erkölcstan oktatásra valamint ennek a tankönyvtámogatására beállított összeget.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy igazán jól illő hír

Újabb majd 2millárd sorsáról számol be a Magyar Közlöny

A határozat szerint „A kormány jóváhagyta, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma 1 milliárd 684 millió forinttal túllépje az idei költségvetésben a hit- és erkölcstan oktatásra valamint ennek a tankönyvtámogatására beállított összeget”.
A gálánsság fokát jellemzi, hogy eredetileg az összeg még 5 milliárd (4 892 millió) sem volt.
Hogy mi ebben a majd mindennapos dologban (tudjuk még több csókosnak kell a suska) az igazán jellemző: csak annyi, hogy az szeretnék elHITetni velünk, hogy nekik joguk van az ERKÖLCSről prédikálni! =))
justhpeter
@RonaGyuri: Erkölcsi hulladékok akarnak erkölcstan oktatást bevezettetni. Nekünk. A hulladéknak meg marad az erkölcstelen rablás.
RonaGyuri
@justhpeter: ebben persze igazad van, de én annak tapsikoltam, hogy ezek már erkölcstan címén is gátlástalanul lopnak! =))
justhpeter
@RonaGyuri: Lehet, hogy a folyamatos lopkodást fogják tanítani az egyház áldásával ?
magyarbakancs
"Újabb milliárdok hit- és erkölcstanra"
És mit tanítanak erkölcstanon ,hogy kell lenyúlni dolgokat büntetlenül?
Közpénzből,hogy kell megvalósítani a gyerekkori álmot?
quadrocopter
A vallásos hit mögött elbújva lehet hülyíteni az arra alkalmasakat, ezért azok elfogadják a mocskos, erkölcstelen, bűnös közpénz lopást és harácsolást!
Ezért tolnak milliárdokat az egyházaknak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.