Szerda hajnal óta országszerte akadozik a UPC internetszolgáltatása.

Országszerte gond van a UPC-s nettel

(Fotó: Pixabay, CC0)

A Twitteren és a UPC Facebook-oldalán is panaszkodnak a szolgáltató ügyfelei: órák óta nincsen internetszolgáltatás. Budapest sok kerületéből, Nagykanizsáról, Sopronból, Székesfehérvárról, Szombathelyről és Vácról is érkezett hibajelzés.

Egy felhasználó azt írja:

Ez sorozatban a harmadik hét, amikor szó nélkül elmegy a UPC. Hiába gyors, ha nem tudnak állandó kapcsolatot biztosítani.

A twitteres beszámolók alapján úgy tűnik, hogy a hajnali órákban a szolgáltató ügyfélszolgálata még azt a tájékoztatást adta, hogy rendszerkarbantartás miatt nincs internet. – írja a hvg.hu.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
na, harmat lehet talalni,. hogy miert?
A baratnom mar 3 hete irto nehezen kapja meg a mobilszamomat, (amit megcsenget, en pedig visszahivom ot), mert egy magyar hang bejelenti neki, hogy az en vonalam foglalt, es a kimeno rendszer tulterhelt, vagy valami hasonlot mond (nem tudom mit, mert nem nekem mondja, hanem a baratnomnek).
Most kezdik el lenyesegetni az internethasznalatot, hogy az emberek ne tudjanak a kozossegi oldalon velemenyt es cikkeket cserelni, megosztani, esetleg szervezodni egy-egy tuntetesre.
Ez Eszak-Korea

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.