A Vona Gábor "nyugdíjasozására" felépített több hetes hadjáratból remekül kirajzolódott, hogyan képzeli a kormánypárt a kampányt. Kemény hónapok jönnek, az biztos.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Őszinte sajnálatom azoknak, akiket a fideSS ilyen módon meg tud etetni. Gondolom azoknak, akiknek nincs olyan családtagjuk, akiknek a fideSS elvitte a nyugdíj megtakarításait, nincs olyan
rokkant ismerőse, akit a fideSS lenullázott.
Mindenki más már észrevette a fideSS jelenlétét.
Clavigo
Nem vagyok rájuk fogékony. Azóta hányok tőlük,,mióta Soros el kezdte kivakarni őket a szarból..
dr. prédikátor
@Clavigo: Kivakarni őket a szarból? Hiszen a mai napig nyakig szarosak,, rájuk száradt . Ezek soha de soha nem lesznek tiszták!!! mindig szarosak maradnak!!!
papa.49
Nekem suttoghat a ,,szirénhang,, kapásból szoktam elküldeni melegebb éghajlatra őket )))))))))))
karma1
@anka: Megint klasszat alkottal...:o)))))

Kulonben ez a fajta "tultolas" a biciklivel torvenyszeruen visszafele sul el: mar most herotja van egy jobberzesu polgarnak ezektol a baromarcuaktol, (futyi$$), de ha ezt ekkora vehemenciaval folytatjak meg a kovetkezo 8 honapban, akkor az egeszen BIZTOS, hogy visszafele fog elsulni.
Emberi tulajdonsag ez, hogy a sokszor sulykolt eszmektol inkabb elfordul az ember. Ugyanezert utaljuk meg me'g a nagyon jo hirdeteseket is - egyszeruen az ismetelgetes, a monotonitas nem emberi alaptulajdonsag!
Na, most majd meglathatjuk, mire lesz kepes finkelstein nelkul habony, + rogan, mire futja majd az otleteleseikbol.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.