Befejezte, és szeptember 11-én iratismertetéssel zárja le a Teréz körúti robbantás nyomozását a Központi Nyomozó Főügyészség.

E-mailben fogalmazta meg követeléseit a Belügyminisztériumnak a Teréz körúti robbantó

(Fotó: Mihádák Zoltán/MTI)

P. László ügyvédje, Szikinger István a Magyar Időknek elárulta, hogy védence a robbantás másnapján e-mailt írt a Belügyminisztériumnak, amiben részletesen leírta, hogy milyen pokolgépet használt.

A Főügyészség szerint P. László szándéka az volt, hogy egymillió eurót zsaroljon ki a Belügyminisztériumtól, további robbantásokkal fenyegetőzve. Az ügyvéd szerint valóban találtak az elkövető laptopján egy ilyen szöveget, de azt nem küldte el végül senkinek.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
Követelés helyett a "kötelet fogná"..! A nyakához ! Egyre több ilyen barom van köztünk !
Fradigege
A robbantás napján írta az e-mail-t. Akkor mi a fszért ment heteken keresztül, hogy megtalálják. Megint nem gömbölyű.
GeoCravker
A Teréz körúti robbantás körül kicsit szögletes és nem kerek a történet:
1. Az első hírekben forgott olyan verzió is, hogy egy üzleten belüli gázrobbanás, majd ezt követte a külső robbantásos történet;
2. A rendőrség kicsit korán érkezett;
3. A sérült rendőröket állítólag egy magányos csomaghoz küldték. De miért védőruha nélkül, és miért nem tűzszerészeket. amellett, ha tudták, hogy egy kinti csomaghoz küldték, akkor honnan jött az üzleten belüli első sztori?
4. A robbanás környékének térfigyelős felvételei szerint ott többen is mászkáltak a robbanás előtt. Ha találtak egy gyanús csomagot, akkor mit mászkláltak ott a népek?
5. A hivatalos történet szerint végül megállapodtak egy szöges csőbombánál. az, hogy egy ilyen mit művel valójában ahhoz elég a közel-keleti robbantások képeit megnézni. Ha olyan robbant volna, akkor a két rendőrből macskakaját aprít, de többi ott mászkáló sem úszta volna meg sérülés nélkül. S valószínűleg a köztéri kamera is elszáll.

6. Ehhez társul most egy zsaroló szövegű mail, amire a belügy hivetkozik, de amit állítólag el sem küldtek.

A többi stimmel és rendben van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.