Azerbajdzsán kamucéghálózata Magyarországra is küldött 7,6 millió dollárt.

Az Átlátszó oknyomozó portál a Panama-iratokra is hivatkozva arról ír, hogy az ügyben érintett mindkét cég Jakub Ejjubovhoz, Azerbajdzsán első miniszterelnök-helyetteséhez és családjához köthető, noha ők ezt tagadják. Ez azért érdekes, mert 2012 júniusában Orbán Viktor személyesen is meglátogatta Azerbajdzsában Jakub Ejjubovot. A látogatás után pedig Magyarország kiadta Azerbajdzsánnak a nálunk életfogytiglanra ítélt, otthon viszont hősként tisztelt gyilkost, Ramil Safarovot, aki otthon azonnal elnöki kegyelmet kapott. A Népszabadságnak akkor nyilatkozó fideszes források szerint személyesen Orbán Viktor döntött a gyilkos átadásáról, nem a külügy, nekik nem volt szerepük ebben. A Velasco International nevű offshore cég magyar számlájára érkezett a pénz. Ezt 2015-ben már meg is szüntették, a dollármilliókról pedig nem tudni, hogy hova tűntek, vagy hogy miért kellett Magyarországra irányítani.

Jelentős pénzmozgások voltak Azerbajdzsán és Magyarország között, miután kiadták a baltás gyilkost

Örmény tüntetők az azeri baltás gyilkos áldozatának, az örmény Gurgen Makariannak a portréját tartják a ciprusi főváros magyar konzulátusa előtt (Fotó: MTI/EPA/Katia Christodoulou)

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Adalék a pénzmozgáshoz:
kolozsvaros.com/2017/03/14/levai-aniko-asszony-a-szanalmas-konyhai-biodiszlet/
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/03/azerb-1024x576.jpg
Orbán Viktor Lévai Anikó társágában átadja a Magyar Érdemrend Középkeresztje a csillaggal kitüntetést Ilham Aliyev azeri elnök feleségének, Mehriban Aliyeva asszonynak, a Heydar Aliyev Alapítvány elnökének a Baku melletti elnöki palotában 2016. március 6-án.
Annak tükrében különösen, hogy egy 99%-ban iszlám országról beszélünk, vagyis tehát a mi
talpig keresztény kultúránkra nem vet olyan jó fényt ez az indokolatlan földig hajlás. Bár az is
igaz, hogy az iszlámmal csak akkor van bajunk nekünk, keresztény mimagyaroknak és külön
Orbán Viktornak Lévai Anikóstól, ha semmiféle érdekünk nem fűződik hozzájuk. Ha jól
megfizetik a letelepedési kötvényeket, és üzleti lehetőséget jelentenek a maffiának, akkor kellő
tisztelettel és csodálattal tekintünk rájuk. Olyannyira, hogy az asszonyt is bevonjuk a
hajbókolásba.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
TomasP
Ez várható volt, hogy valamiért tették csak nem volt ismert most már ezt is tudjuk.. Pénz beszél és akkor mindent meg lehet csinálni, tenni ... csak nem … ez a korrupció?
Desischado
Akasszanak fel hétszer, ha nem orbánnak meg a csókosoknak ment a pénz! Egy normális országban ezért (is) már vezetőszáron vinnék a bíróságra! Nem igaz, ami itt folyik!
Eladott Ország
kanadaihirlap.com/2017/09/06/a-magyar-allam-jo-penzert-eladott-egy-gyilkost/
A magyar állam tehát jó pénzért eladott egy gyilkost, az ezért kapott pénz pedig csak olyasvalakinek a számláját hizlalhatta, aki döntést hozhatott a kiadatásról. Márpedig tekintettel az ügy súlyára nehéz elképzelni, hogy a kiadatással kapcsolatos – óriási nemzetközi felháborodást kiváltó – döntést nem személyesen Orbán Viktor hozta meg. A dollármilliók néhány – könnyen körülírható – magánszemély számláját gyarapítják, a lemoshatatlan szégyen az országé.
Az ilyesmit hívják a tengeren túl lator államnak.
kisrigó
@Eladott Ország: Kár, hogy csak egyszer lehet lájkolni ezt az okfejtést!
bence
@Desischado: ! Nyugodj bele , ez mind az orbán pereputtynak ment ! Így köszönte meg a baltás család a gyilkos fiúk megmentését ! orbán a pénzért mindenre képes ! Nem véletlenül jósolgatják , hogy 2024 re a VILÁG leggazdagabb embere mészáros segítségével orbán lesz !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.