A kormány közel 17,5 milliárd forintot szán a nemzeti lőtér - program első ütemére, amellyel 40 új lőteret hoznak létre az országban – derül ki a Magyar Közlöny szerdai számából. Az ötlet nem új, már a tavalyi nemzeti ötletbörzén felvetődött, hogy kell ez a magyarnak, mint egy falat kenyér. A Honvédelmi Minisztérium (HM) akkori megfogalmazása szerint „az Országos Lőtérfejlesztési Program keretében megvalósításra tervezett lőterek számát az a célkitűzés határozta meg, hogy a sportlövészet gyakorlása minden járásban elérhetővé váljon az ország lakossága számára”.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Az iskolák és a kórházak pedig még mindig dőlnek össze...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
Az iskolák és a kórházak pedig még mindig dőlnek össze...
Sziszifusz
A következő feladat a Magyar Honvédelmi Szövetség (MHSZ) felélesztése. "Vissza a jövőbe."
A fiatalok katonai előképzése "sportlövészet" álcája alatt, nem sok jót sejtet.
A haza védelmét, a NATO-ból távozva, a honvédség sorkatonákkal történő bővítésével kell megoldani.
Sámannus
"Jó dolog a lapát, ezzel veri orbán az apját."
Ha már az iskolai oktatást fejlesztik nevezzük nevén a miérteket is. A következő rigmus is meg lesz mire elkészül a hadi fejlesztés.
nyanya001
A lőteres kormányhatározat arra is felhívja a nemzeti fejlesztési minisztert, tegye meg a szükséges lépéseket a program második ütemében épülő 67 lőtér kiviteli tervének előkészítéséhez, amire 1,28 milliárd forintot szánnak.
csipetke
Ezek a lőterek vajon mi a nyavalyának épülnek?Csak azt tudom elképzelni,hogy összeült jónéhány agyatlan farok,és eszeveszetten törték a fejüket,hogy itt van 17és fél milliárd forint,stadion már van annyi,mint a szemét,mire kéne elb@szni ezt a dellát?Lehetőleg valami értelmetlen dologra,és lőn,rátaláltak a megoldásra.Az egyik óvodában a szülők dobták össze a pénzt székekre,az iskolákban az osztálypénzből veszik a krétát,a kórházban nincs fűtés,(már amelyik még nem dőlt össze),a betegek gusztustalan moslékot kapnak,és sorolhatnám,mennyi mindenre kellene a pénz,de ezeknek lőtér kell.Hát nagyon várom a választást,mert ennek a haszontalan bandának menni kell!
csipetke
@JAJMÁR: Teljesen egyértelmű,hát Pénztáros Lőrinc stróman elvtárs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.