Amint az előző cikkünkben már megírtuk, tekintélyes összeget: több részletben összesen hétmillió dollárt utalt 2012-2013-ban a Metastar Invest LLP egy másik offshore cég, a Velasco International Inc. magyarországi bankszámlájára. A Metastar egyike volt annak a négy cégnek, amely a milánói ügyészség szerint megkente Luca Volonte olasz politikust, az Európai Néppárt volt alelnökét. A magyar kötődésű Velascót dollármilliókkal kitömő, időközben törölt Metastarról – a Luca Volonte-féle vesztegetési skandalum apropóján – azt írta a Guardian, hogy két, időközben szintén törölt belize-i offshore látta el cégmenedzseri feladatait. Ezek, mint írja a brit napilap, rendszeresen bevethető offshore-futtatók. Az egyikük (Advance Development Ltd.) igazgatói feladatokat lát el egy bizonyos Armut Services Ltd-ben is. Lett bírósági iratok szerint az Armut volt az orosz maffiához kötődő egyik cég, amelyik részt vett abban, hogy Bill Browder amerikai spekuláns moszkvai befektetési cége, a...

Forrás: atlatszo.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Birkanép ! Most álljatok ki a Gazdaállatotok mellett !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Birkanép ! Most álljatok ki a Gazdaállatotok mellett !
Béla333
Mintegy ötszázad magammal voltam is tüntetni valamikor régen a Kossuth téren Kónya Péter szervezésében. Akkor kellett volna vagy félmillió embernek elsöpörni ezeket a mocskokat!
Zeta
Az összeg , biztos a baltás , addigibörtönköltségeit fedezi. Masért miért jött volna az a nehány millió dollár?
bakegya
...gurul ,az már biztos-úgy felhizlaltuk hogy na !A balta is nála van.állítólag ha veszteség éri,fát vág!-mivel ha nem azzal.Az pedig nyilvánvaló hogy éves 700-ezer kp-ből nem igazán lehet akkora luxusban tartani akkora pereputtyot mint a mészáros és a saját lábú lánya,vője meg a tengeri herkentyűje-A hülye is látja ahogy ezek a fityiSS KURMÁNYZÓK SAJÁT ZSEBRE DOLGOZNAK
MENJEN MÁR A FRANCBA AZ OLYAN NEMZET AHOL ILYEN KÖZTÖRVÉNYES BŰNÖKKEL MINISZTERELNÖK LEHET BÁRKI IS!
Manhattan
Sohasem fogja bevallani ! Ezért is kell őt leváltani ! Még milyen és mennyi bizonyíték kell arra, hogy O. V. egy beteg bűnöző !?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.