Budapest, 2017. szeptember 6., szerda (MTI) – A Demokratikus Koalíció szerint a kormány egy tudatos terv részeként veszítette el a kvótapert, mert Orbán Viktor erre az ítéletre fog hivatkozni, amikor majd bejelenti, hogy Magyarország kilép az Európai Unióból – ismertette a párt véleményét a szóvivő. Gréczy Zsolt szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: az évek óta tartó EU-ellenes plakátkampány, az “állítsuk meg Brüsszelt!-ezés” és a “sorosozás” is a kilépést készítette elő. A miniszterelnök a következő hónapokban is azt fogja mondani, hogy az “egész EU csak egy Soros-szervezet”, amely semmi mást nem akar, csak a magyar szuverenitáson átgyalogolva migránsok millióit telepíteni az országba – vélekedett az ellenzéki politikus, aki szerint folytatódik az EU-ellenes kampány, hogy aztán ha 2018-ban Orbán Viktor győz, akkor Magyarország kilépjen az Európai Unióból. Budapest és Pozsony 2015 decemberében fordult az Európai Bírósághoz a 120 ezer menedékkérő áthelyezését...

Forrás: web.dkp.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Úgy emlékszem, hogy a belépésről népszavazás döntött. Demokráciában a kilépésről is annak kellene döntenie!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@quadrocopter: Esze ágában sincs kilépni, kár ezen lovagolnia a DK - nak. Nem hülye hogy ezt megtegye.
nevemnick
Nem csak terv a kilépés, és nem csak terv az őszi zavargások sem.
Nincs az az erő, ami visszatartaná, még az sem, ha az ország lakosságának nagy része a végén belepusztul.
quadrocopter
@division: Már csak azért is trükk és álhír, mert az MTI hozta le, amelyiknek a léte függ a Gecitől!
relatív
Az EU-tól való független politizálási törekvés jellemzi a regnálót - tudjuk miért, ne ellenőrizze senki a zavarosba való matatását, hiszen a hazai lehetőségét ennek már régen törvénytelenné 'törvényesítette ' ! -, de a végletes döntéshez ( a kilépésről ) népszavazás szükséges, ami méd a híveinél IS megbukna.

Látható, hova vezetett a nagy ' demokratikus ' közélet nyomulása, egy bebetonozott diktátori politikai rendszer lett a következménye.

A végletesen szélsőséges - a korábbi ' lesajnált ' rendszerrel szemben - demokrácia nagyobb diktatúra lehetőségét hozta, amit manapság - ismerve a regnáló emberi tulajdonságát - értelmes módon leváltani csak nagyon nehezen lehetséges !
Nessy
@Manhattan: Itt van demokrácia? Valamit nem veszek észre?
papa.49
Amíg csorog a lé az Unióból DEHOGY LÉP KI, ha végképp elapad akkor rögtön !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.