Az egyház ajánlja, a nőgyógyászok és a meddőségi szakemberek viszont nem igazán veszik komolyan azt a természetes fogantatást elősegítő módszert, amelyet most a lombikeljárást elítélő Veres András püspök emelt be a közbeszédbe. Mi a NaProTechnológia, és ha olyan sikeres, mint azt hívei állítják, miért ez a kétkedés?

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Ez aztan a hosiesseg, HVG! Feltetted a cikket - es rogton offline-ra is mentel. (De kozben legalabb en megtudtam, hogy Sydneyben van a Cloudflare's Always Online Technology, aki kapcsolodna a weboldaladra. (Mondjujk innen ertheto. De hogy te miert mentel offline-ra???)
Equus1
püspök úr némi anális élvezkedés után rájött, h az orális sem utolsó és a ministransfiúk készségesek. Ilyen tapasztalatok után valódi szakértőjévé vált a női dolgoknak is. Ez a fickó vagy mi maga a csuda. Olyan ez, mintha a kazánkovács adna tanácsot az órásnak..
namihami
@Equus1: ""Olyan ez, mintha a kazánkovács adna tanácsot az órásnak.""
Remek hasonlat. Hiszen ez a pap és persze a többi is, már csak a szakmájából és a nőkkel kapcsolatos szexuális gyakorlatából adódóan is, de tényleg ""profin"" ért a dologhoz.
Bár a pedofíliában szerzett gyakorlat sem elvetendő. Erről talán a ministránsfiúkat lehetne szóra bírni. De azok meg szeretik a papbácsikat.
Sose fogom megérteni, hogy ezek a papok honnan merítik a bátorságot, hogy családhoz, gyerekneveléshez és hasonló, az ő életükben (elméletileg) még csak elő sem forduló, fordulható dolgokban ekkora hévvel merjék az észt osztani.
Ha ez a dolog jogos, akkor holnaptól minden egyházi személy irányába vállalom a herélést és az agyműtétet. Ingyéééé...
BALKÁNI HAMLET
A lombik vallásos alternatívája... ?! Micsoda? Na, ez ám a szarkavarás, csak már be is panírozza, meg ki is süti !
kokopelli
@Equus1: ..orális..anális?Kanális kellene az atyának! Hogy akarja megáldani a lombikot
vallásosan? Ő is utánaküldi a saját szentvizét,ha már a gyerekek nincsenek kéznél?
A perverz állatjai? ...:--(
namihami
Annak a szintnek nem is kell a bizonyítás vagy neadjisten tudás, nekik elég a hit.
Azt pedig terjesztik a részükre.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/08/d-vg20121018033-1500.exact679x452.jpg
Veres András a lombikbébik védőszentje szentel meg egy kollégiumi szobát, csak nehogy teherbe vágja a diákot.
Veres András gusztustalan megnyilatkozása a lombikbébi programot illetően. Egyházi vezetők egyre jobban érzik azt, hogy véleményformáló hatásuk van, és az eszement hülyeségeiknek néha hangot is adnak. Olyan vélemények és ítéletek kapnak nyilvánosságot, melyekről soha nem hallanának azok, akik amúgy nem templomba járó fajták. Ez talán egy figyelmeztetés is lehet, hogy a templomok falai között az igehirdetések helyét a személyes vélemények és politikai üzenetek fejekbe táplálása vette át. Ezen a helyzeten pedig csak ront az a tény, hogy az elmúlt években az egyházi fenntartású iskolák száma megsokszorozódott, még több lehetőséget adva az emberek – most már gyermekeink – agymosására is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.