Öt közvélemény-kutató eredményeinek összesítése alapján 7 hónappal a választások előtt 47,4 százalékkal vezeti a pártok listáját a biztos szavazók körében a Fidesz-KDNP - mondta Nagy Dániel, a kormányközeli Nézőpont Intézet kutatási igazgatója csütörtökön a köztévében.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Azer ez a mindenkinel okosabb fidesz-szolga bokje mar oldalba a Gazdaallatot, mert o meg Kotcsen a porku"ttozes kozben se latta biztosnak a jovo evi gyozelmet.
Nem lehet, hogy valamit most az egyszer a vezir tud?
colibri
A legeslegnagyobb rossz a 2/3! Ezt láthatjuk már 8. éve. Teljhatalommal senkit! nem szabad megbízni! Igenis rá kell kényszeríteni a másokkal való együttműködésre!
maci0427
Én speciel nem vagyok egyik pártnak sem az elkötelezettje,de ahogyan áll most a baloldal /vagy leült / a Fidesz valószínű,hogy 2018 . Áprilisában is nyerni fog ! és nem a nyugdíjasok meg a külföldiek miatt és nem a csak a sokat emlegetett "csalások brrr " miatt,hanem mert az ország többsége rájuk fog megint szavazni,még akkor is ha neked-nekem-nekik-nekünk ezt nem vallják be és hazudnak,hogy áááááá,mi nem rájuk szavaztunk ! Nem kell a púder meg a rizsa ! Ez kb. olyan,mint az,hogy sokan letagadják a múltjukat,hogy ők nem voltak MSZMP. tagok nem is ismerik a kis piros pártkönyvecskét,miközben nagy elvtársak voltak,amivel nincs is baj,mert akkor ezek mentek,de a letagadással már van baj...!
peterkelemen
Nézőpont Intézet = A kormány egyik szócsöve. Nem mérvadó.
Sámannus
Miközben az ország magát emészti a demagógia gátlástalanul dúl.
silber13
Azt hozzuk ki eredménynek, smi a kedves megrendelő kíván! Természetesen a fizetség nagyságától függ az előállított" biztos" eredmény
Hellcat
Ha nem is áll 47% on egy bizonytalan szavazót ez megrendíthet...és a sok gyökér inkább szavaz ezután a fideszre mert "nyerni" akar.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.