Furcsa módszerrel vett ki vagy tervez kivenni több tízmillió forintot az Orbán család egyik cégéből a miniszterelnök édesapja és testvére, a két Orbán Győző – közölte a Magyar Nemzet. A Gánt Kő és Tőzeg Kft. eddig is aranybánya volt a tulajdonosok számára, csak az idén 730 millió forintot fizet ki a családnak osztalékként, de nem csak így jutnak jelentős összeghez a bányavállalatból a kormányfő rokonai – írta a Magyar Nemzet. A céget éppen most szeretnék kettéválasztani Orbánék úgy, hogy a megmaradó cég kizárólag idősebb Orbán Győzőé lesz, míg a vállalatból kiváló Hahót Tőzeg Kft. Orbán Győzőné és ifjabb Orbán Győző kezébe kerül.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus1
milyen szar dolog lesz erre visszaemlékezni a zárka ajtaja mögül...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Megy a pénz - jön a pénz - Polt meg vakarja a koszos, retkes tokeit - Pintér és Papp főpandúr is - na, így könnyű saját lábon álldogálni!
RonaGyuri
aki keres talál, s nem is kellenen olyan mélyen turkálni, hogy a tőlünk ellopott milliárdok nyomára bukkanjunk! =)
Equus1
milyen szar dolog lesz erre visszaemlékezni a zárka ajtaja mögül...
namihami
@nyanya001: Valóban. De nem most, hanem évtizedekkel ezelőtt.
Már a papa kiérdemesült párttitkár korában elkezdődött. És azóta se tudnak leállni, mert a mókuskerék forog. Pláne, ha olyan magasrangú mókus forgatja, mint a kicsi fiacskája.
nyanya001
@namihami: Újabb fejlemény a Napi.hu által először feltárt aranyhamisítási ügyben. Milliárdos csalás miatt emelt vádat a Fővárosi Főügyészség - derül ki a testület által kiadott közleményből.
bakegya
Jól bírja ez a sipoas böske is a bányamunkát !
bakegya
Ez a hülyére vett Magyarország ARANYBÁNYA ,DE CSAKKK AZ ORSOS ORBÁN CSALÁDNAK!-lopnak,lopatnak a patkányok!
egyvandor
Roppant érdekes amikor az ország felemelkedéséért papolók osztalék kifizetésekkel csapolják a gazdaság fejlődésére szánt tőkét. Az meg még ocsmányabb, ha ezek a jövedelmek állami megrendelésekből, a mi pénzünkből származik.
Hogy a fideszes suttyók is értsék!
Nem szoktuk felzabálni a tojást, ha tyúkokat akarunk tenyészteni!!!
Az élősködő nertársakat még csak értem, de azokat akik ezt a bandát csak szerelemből, ostobaságból szavazataikkal életben tartják, nem.
egyvandor
Gorbán szerint nekik az ország a fontos (az ellenzéknek a fű). Fideszül ez azt jelenti mindent amit ellophatnak az országból az az övék.
bakegya
@egyvandor: az orbán győzi az apjával,testvéreivel közösben lerabolni az ország természeti értékeit-nem kérdés mekkora üres bányagödrök maradtak utánuk,hány hektár feltalajt borotváltattak már le,hogy aztán bezsákoltassák a magyar termőföldet (amultinál is ezt vesszük meg)GANÉ CSALÁDFA EZ TÖBB SZÁZ LÁBON ÁLLVA!-nem kérdés ki itt a "SPEKULÁNS"!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.