A kötcsei piknik estéjén Rogán Antal propagandaminiszter a Fidesz szócsöveként szolgáló közszolgálatinak mondott hírcsatornán kérdésre válaszolva arról is beszélt, hogy: „terhes, nehéz és éles küzdelemre" számít a választási kampányban.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Félek, hogy a Fidesz által felbérelt provokátorok fogják a zavargásokat elindítani. Ezután Orbán szigorú intézkerdéseket fog bevezetni a "Soros által felbérelt" ellenzék ellen.
telegdilaci
@solidedge: Biztos is hogy úgy lesz! ez a Rogán Tóni sem lesz már hülyébb! ezeknek Soros Fóbiái vannak! ha valami kirobban,azt ők fogják,csinálni,nem Soros,Totál HÜLYÉNEK,nézik az Embereket,most akarja az EU-vizsgálni,a Felcsúti kisvasutat,és már rettegnek,a Füves Dajcstoncsi,meg a Lézerjani hogy miért nem a választások után vizsgálódnak! nehogy a nyakukba boruljon a Bili!
Peller Anikó
Hoppá, akkor ez vallomásnak tekinthető? A Soros támogatásával vásároljátok magatoknak a millió gépfegyvert és granádot?

Ilyen ez a soros.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.