Libanon fővárosában közel hetven éve építettek táborokat a palesztin menekülteknek, ideiglenesen. A menekültek azonban nem tudtak hazautazni, miközben Bejrút körbenőtte az általunk meglátogatott két gettót: Burzs al Barazsnét, és Satilát, azt a tábort, amely az 1982-es mészárlásról lett hírhedt. A két negyed ország az országon belül. Nem léphet be a rendőrség, saját milíciák ellenőrzik a rendet. Fegyverek, munkanélküliség és a járókelőket fenyegető áramütés nehezíti az életet. A szír menekültek érkezése miatt megduplázódott a népesség: ma már 45 ezer ember él egyetlen négyzetkilométeren. Videónk elkészítését az OSIFE támogatta.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Pontosítsunk igazából arról lettek hírhedtek, hogy az amcsik megakadályozták, hogy az izraeliek felszámolják a fejkendős terroristáit! Azóta a világ szívja, hogy erre pofátlanabbak, és Izraelben kipróbált módszereiket elterjesztették az egész világon!
Horizont
Azta rohadt kurva életbe döbbenetes. A pokol egyik bugyra. Iszonyat hogy élnek ott.
Nem, nem élnek...ez minden csak nem élet. A gyerekeket sajnálom nagyon. Már a születés pillanatában eldől az életünk azzal, hogy hová születünk.
Nekem már a MadMax vagy a Waterworld is félelmetes volt pedig ehhez képest maga a mennyország volt mind a kettő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél