Különös felütéssel kezdődött az őszi politikai szezon. A kormánypárt Kövér Lászlóval indított, majd nem sokkal a házelnöki megszólalás után Rogán Antal is az őszre várható utcai zavargásokkal riogatta a magyar polgárokat. Nem esett nehezükre az okokat sem megtalálni: úgy fogalmaztak, hogy a Soros-hálózat utcai harcokra készül. Az ellenzék sem maradt sokáig adós a válasszal. Ha …

Forrás: fuhu.hu
Feltöltő: grincss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@grincss: Szamomra mar nagyon regen vilagos: aki azert lelkesedik a fideszert, mert meggyozodese, hiogy a fidesz az Isten (a dilis nyuggerek, meg az a reteg, akiket par jol csengo kituntetessel, zsiros allassal a felszinen tart) , azok ra fognak jonni, hogy orban oket is bealdozza, mert o a gyalogsag, a paraszt a sakktablan, akibol a legtobb van, es aki a legertektelenebb a szamara.
Egy kicsit a blogger el van tevedve azt illetoen, hogy azt hiszi, orban nem meri ezt lehuzni.
TEVED, de nagyon! Ezek utan orban MINDENT le mer huzni, mert az EPP nem baszta ki a partot a soaraibol, a 7.-es cikkely alkalmazasa talan elindult,, talan nem, es ugy altalaban: ader alairta a lex CEU-t, a lex civilt, Hollandiaval felmondtuk a diplomaciai kapcsolatot , romaniai nagykovet szinten a szonyeg szelere kell, hogy alljon, megtamadjak a teljesen jogeros kvota hatarozatot, egyszeruen olyan dolgokat enged meg maganak a kormany, amit utoljara csak Idi Amin Dada, Polpot meg alijev mert volna lehuzni, par masik gazembert is idesorolva...
Le fogja huzni a provokaciot, mert egyszeruen nem tehet mast: sorban dolnek ossze a nagyszeru tervei, mar a V4-nel se lehet vezeto (igazabol ha most ossze akarna hivni egy V4-et, max. a Beata asszonnyal tudna osszeborulni, mindenki mas leszarna...)
Nagyon jol tudja, hogyha most nem huzza meg a legvadabb lepeseket, akkor ezer ev borton var rajuk, vagy ugyanaz, ami ceausescuekra.
eszegfu
@grincss: Egy kicsit "kötekedek" Veled... számomra nem a "kérdés egyértelmü", hanem a válasz!:))
Sámannus
Kinek csapkod legjobban a nyelve?
Ki hízott el 2006 óta, mint egy hízott sertés?
Ki beszél legtöbbet óbégázva mint egy idióta?
Ki állít fel szotyi zabáló világ csúcsott minden héten?
Ki lopta traktorral a legtöbb akácfát a susnyásból?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.