Holtan találtak egy 44 éves nőt csütörtök délelőtt Nagykanizsán, a Csányi utca járdáján. Gyilkosság történt, a gyanúsítottat a közelben elfogták – erősítette meg az MTI helyszíni információját a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Megöltek egy nőt Nagykanizsán
Fotó: Varga György / MTI

Sznopek Veronika közölte: az utcán fekvő holttest miatt értesített rendőrök a közelben figyeltek fel egy férfira, aki megpróbált elfutni előlük, de rövid üldözés után elfogták. A férfi menekülés közben késsel megsebesítette magát, ezért orvosi ellátásban kellett részesíteni.

A 39 éves N. Tibor ellen emberölés miatt folyik az eljárás – tette hozzá a szóvivő.

A családi házakkal sűrűn beépített Csányi utca zsákutcába torkolló szakaszát a rendőrség teljesen lezárta. Az utca közepén nyitott ajtóval álló személyautó látszik, amelytől pár lépésre, a járdán, fóliával letakarva fekszik az áldozat holtteste.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Igen ezek a "migráncsok" mind keresztény hazánk polgárai. És kevés nap van, amikor nem szerepel valami hasonló a hírekbe!!!
Pálinkás Pál
@Jozefina: Jaja...általában ősmigránsokról szól,akiket a Gangesz partjáról evett ide a fene párszáz éve!!!
bence
Milyen emberek lakhatnak arrafelé , hogy senkinek nem jutott eszébe az áldozat segítségére sietni ?! Remélem ez a féreg élete végéig élvezni fogja a cellatársak kegyetlen szeretetét ?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.