Az LMP társelnöke szerint Lázár János miniszter felesége egy olyan szervezet vezetőjeként herdál uniós pénzeket, amely elesett embert segítésére kapott támogatást. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma éles hangú közleményben reagált: a tárca szerint az LMP-s politikus „kamuinfóján” csúsztatások, féligazságok hangoztak el, és Hadházy Ákos „politikai érdekből a koraszülött babák ügyén szórakozik”, sőt, a szálak ennél messzebbre vezetnek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
Eddig, a Fideszen keresztül, az adófizetők pénzéből finanszírozva, a néhai Athur J. Finkelstein ártott Magyarországnak. Úgyhogy "pofa alapállás" .
CsipkeRózsa
Megvan a kormány újabb ellensége, akit lehet naponta emlegetni.
quadrocopter
A mocskos, sunyi, szarházi Balog Emmi ugat, amikor ennyire tahó, érzéketlen, szutyok, hawerokat támogató minisztériuma még nem volt ennek az országnak, hadseregnyi hereverő létszámmal?
Sziszifusz
Eddig, a Fideszen keresztül, az adófizetők pénzéből finanszírozva, a néhai Athur J. Finkelstein ártott Magyarországnak. Úgyhogy "pofa alapállás" .
Nessy
Soros fellélegezhet! Van még egy ellenség, és az ő "bérence" az LMP!
Drága tiszteletes úr! Hadházy nem a korababákat, és a szüleiket támadja, hanem a belőlük is hasznot húzni kívánó projektet, a vezetőjével egyetemben!
Gond a szövegértés??
karma1
Haver, meselj inkabb arrol, hogy az elmult 8 evben ti mennyit fizettetek annak szemet finkelsteinnek, ugyanezert...
Nessy
@karma1: Titkosítva az idők végezetéig!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.