Tizenötmillió forint értékű kábítószert foglaltak le a rendőrök a fővárosban – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon csütörtökön.

 Tizenötmilliós kábítószerfogás Budapesten
Fotó: Pixabay

Azt írták, hogy még szerdán fogtak el két gyöngyösi férfit, akik több mint tíz kilogramm marihuánát akartak eladni. A kábítószert a 21 éves J. Attila és a 28 éves K. János egy szegedi parkolóban vette át aznap délután egy harmadik embertől, hogy továbbértékesítse.

Pár órával később fogták el a rendőrök a két férfit Budapesten: egyiküket a Hungária körút X. kerületi szakaszán, társát a Rákóczi híd budai lehajtójánál. Az autók átkutatásakor megtalálták a marihuánát, valamint lefoglaltak több mint kétmillió forint készpénzt és valutát.

J. Attilát és K. Jánost kábítószer-kereskedelem bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket, és kezdeményezték az előzetes letartóztatásukat – olvasható a közleményben.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus1
ez a "népbarát" kormány mi búbánatos faszért nem teszi legálissá a kannabiszt??? Emberi életeket tesz tönkre egy kitalált baromság miatt...
quadrocopter
Istenem, azokon akartak segíteni ezek a jóemberek, akik nem tudják elviselni a genyó rezsimet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.