Alig írtuk meg a 24.hu értesülései alapján, hogy Kósa Lajost leválthatják a Fidesz-frakció éléről, máris megerősítést nyert az információ.

Kósa Lajos megerősítette: miniszter lesz
Fotó: Czeglédi Zsolt/MTI

Kósa Lajos a hvg.hu-nak megerősítette a leváltásáról szóló hírt. A lap azt írja, a politikus először viccesen azt mondta, tengeri halászati miniszter lesz, de kisvártatva visszahívta az újságírót, és megerősítette:

a kormánypártok jövő heti frakcióülésén valóban lemond a képviselőcsoport vezetéséről. 

Orbán Viktor a Modern Városok Program megvalósításának felügyeletére kérte fel Kósát, de nem kormánybiztosként, hanem tárca nélküli miniszterként látja majd el a tisztséget.

Kósa a hvg.hu-nak azt is hozzátette, ha rajta múlik, még 100 évig maradt volna frakcióvezető, mert testhezállónak tartotta a pozíciót, de a rábízott feladatot szerinte elvégezte, az új elől pedig nem ugrik el.

A tárca nélkül miniszteri posztot mindenképp előrelépésnek tartja, a kormánybiztosság viszont szerinte nem lett volna az.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
A kupak lala lesz a fityfasz kormány leghülyébb minisztere!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr. prédikátor
A kupak lala lesz a fityfasz kormány leghülyébb minisztere!!!
CsipkeRózsa
Nevetséges, minden kitalált programjukra külön miniszter kell, csak a fantázia szab határt a sok új kinevezéshez. Van még néhány buta fideszes.
ila51
@CsipkeRózsa: úgy látszik kampányolnak...:D
justhpeter
Követelem, hogy Németh Szilárdot nevezzék ki tárca nélküli miniszternek a nyaloncok ügyének felügyeletére. Államtitkárának kinevezni javasolom Hollik Istvánt, így két azonos szellemi szintű politikus tudná a kormánypárti seggnyalókat gardírozni.
nezelodo
Jézusom, áruld el van még lejjebb, vagy ez már a sötét tengerfenék? Honnan szereztek ezek a dakoták olyan mélyre hatoló tengeralattjárót, ami nem roppan össze ott lent? Vagy a hülyeség feszíti belülről, és kiegyenlíti a nyomást? Vagy ez az új száműzetési kategória, Brüsszel már nem elég neki büntinek?
wagabund
..."Kósa Lajos megerősítette: miniszter lesz"..
..."Orbán Viktor a Modern Városok Program megvalósításának felügyeletére kérte fel Kósát"...,

Dajcs a digitális fejlődést irányítja, Kósa miniszter pedig a városok modernizálását...

szerintem mindenki hátradőlhet, és kérhet egy kávét. ...ugyanis itt a Kánaán.
quadrocopter
A hordában most ez tendencia, minden hülyéből miniszert csinálni, ugyanis bukás után a miniszteri nyugdíjból vígan elvegetál!
namihami
Miért ne lehetne? Miért pont ő ne lehetne? Őszintén? Ki meri azt mondani, hogy ki fog lógni a sorból? A többi talán jobb? Na ugye...
GeoCravker
Neuronszámolási miniszter lesz. Ő fog felelni azért, hogy akinek kettőnél több van az agykérgében az ne vállalhasson kormány-tisztséget. Ő maga lesz a mérce.
Clavigo
...:) :) :) ez a hülye miniszter lesz ?? muha-hs-ha-ha...:) :) ..és mi lesz a Beszélő Disznósajtból .?? ""álamfő " ??
tudode
Nem történik semmi, csak EGGYEL TÖBB LEJÁRT LEMEZŰ SZAKBARBÁR FRAKCIÓVEZETŐVEL gyarapítja a mi kontónkra a POLITIKAI KALANDOR a kormányát!!!
kokopelli
Tárcanélküli miniszter? Akkor nem lesz pénztárcája sem?Fizetése sem lesz? ;--.)
Mindegyik miniszter legyen tárcanélküli! ;--)
idppp
Ezen nem kell csodálkozni, a félkegyelmű hordóhasú csak nem fog hozzáértő, magánál okosabb embert vinni a kormányba! Jól néznénk ki, ha olyan ember is lenne köztük, aki ért ahhoz amit csinál! Tudják, hogy fokozzák a hülyét? Hülye, hülyébb, Kósa Lajos...
simmering73
"...ha rajta múlik, még 100 évig maradt volna frakcióvezető". Most örülhetünk igazán, hogy az átlag életkor nem több 80 évnél.
namihami
@dr. prédikátor: Ne szórd ilyen könnyen a címeket. Ebben a kormányban elég komoly közelharc megy a fenti címért. Nem lesz könnyű győztest hírdetni.
SystemError
Akkor járhat ő is Viktor orvosához demencia elleni szerekért vagy a kupakokról fog szólni minden.

Azért megnyugtató, hogy ennek és Viktornak is 10 éven belül habozni fog a szájuk az elhülyüléstől és a skizofréniától...
cs.n.
Ez nem előrelépés, hanem bekussoltatás. Még ha felfelé buktatással jár is. Kósa kínos lett, ennyi. Eddig is az volt szinte minden megszólalásával, de jön a választás, ezért Orbán lecseréli egy fokkal szalonképesebbre. A mór megtette kötelességét, mehet a jól fizető sóhivatalba. Csak a Kósa-rajongókat (már ha vannak ilyenek) sajnálom, mert kedvencük okosságait ezután kevésbé hallgathatják. :(
bakegya
HIÁNYOZNI FOG-a bugyuta!D-na de hát a modern városokból úgy se lesz semmi mert már az összes fejlesztési pénzt elbaxta a fityiSS maffia!
mackoka46
Mammon ügyi miniszter. Offshore lovag helyettes.
solidedge
Kósa napról-napra hülyébb lett, végül elérte azt a szintet hogy befér Orbán miniszterei közé.
peterkelemen
Kósa még utcaseprő sem lehetne külföldön csak itt egy ilyen aljas, korrupt rendszerben tudnak érvényesülni az ilyen seggnyaloncok.
JAJMÁR
Vicces :(

...és mondja azt a szülő a gyerekének, hogy tanulj!
quadrocopter
Miniszterként legalább "leállamvizsgázik"(?) meglesz (vásárolva?)az egyetemi végzettsége, mert a pozíció nélkül nem volt rá képes, mint ahogyan a Dajcs sem!
division
@quadrocopter: Bukásról majd csak a választások után beszélj:-)
Desischado
@Kookas: Bocsi, téves lájk! Remélem, ezt nem Horizontnak szántad?!
Medveanyám, itt minden hülye mennybe megy? És mennyi pénzt fog felmarkolni a semmiért, a mi kontónkra, he?!
kisrigó
@bakegya: Sajnos , valószínűleg így igaz! Hallottam, hogy ez a program is eus pénzből van, tehát lopható. Verik a mellüket, hogy ennyi meg ennyi milliárd, csak azt nem közlik, hogy nem a szuper magyar gazdaság eredménye, hanem a "megállított" Brüsszeltől kapjuk! Tudnak ezek még igazat mondani?!
Kookas
@Desischado: nem hacsak ő is min kinevezés előtt áll.
bakegya
@kisrigó: hajjj-jaj...ezt a segg-fej miniszter kupak lalát hallgathatjuk most a végeken egy fél évig! Nem elég a zember miniszter balog tata,most még ez a két bites is!
lampa laz
Szóval ez lesz a táskásember, aki a városoknak adományozott fejlesztési pénzekből a visszaosztott 90%-ot begyűjti. Erre a feladatra az alkalmasságát bizonyította, nem véletlen hívják Mr. 20%-nak.
karma1
@Desischado: Dragam, Kookas nem Horizontnak irta, amit irt! A mondat azt jelenti, hogy kosa egy "batran" tudatlan geci... (Irhatott volna meg ilyeneket is, hogy cinikusan tudatlan, rosszindulatuan tudatlan, vagy eppen sza'nandoan tudatlan. Itt a "batran" egy jelzoje a tudatlannak).
@Kookas-t ismerve O ilyet nem mondana - szerintem...:o))
eszegfu
@Desischado: 0:43 Félreértetted @Kookas-t! Ő @Horizont hsz-ben csak arra reagált, hogy "..nem is tudom kellő undorral megnevezni.", erre mondta, hogy csak "bátran" nevezze meg!:)
eszegfu
@Desischado: Bocs.! De most látom, hogy @karma1 is irt erről!:))
quadrocopter
@division: A közvél.kutatók sem a választás utánról beszélnek! Szopni fogtok, a Geci és Kövér is hangot adott aggodalmának! Valamikor fizetni kell a mocskosságokért!
division
@quadrocopter: Én nem fogok szopni, nem nekem lesz rosszabb ha nem a Fidesz nyer, neked meg olyan minden odakint.
kokopelli
@durbincs: Ne hazudj hülye görényeledel!Mittlere Reife,és a második
"Bildungswege2-n,ment tovább! Ha nem tudsz valamit vén szarházi akkor
tartsd a pofád,meg a tenyered,hogy Orbáb teleszarja! Vetted Matula?:--)))))))))))))))
kokopelli
@quadrocopter: ..ne báncsátok szegényt!Hülye volt a diplomát megszerezni,és
ha valami egyszerű ß@rt nem tud pár percben elmagyarázni,akkor nem csak ő
a jobbf@ß,hanem azok is akik odaállították!Már az is az idiotizmusra vall nála,hogy
kiáll a hasonlóak elé! :--))))))))))))))))))))))))))))
Jozefina
Végre egy jó hír!!! Mi lett volna ha nem felfelé bukik. Úgy látszik orbánnak növelnie kell az idióták létszámát!!!???
@dr. prédikátor: azért lesz ott még verseny!!??
colibri
@justhpeter: Ami késik, nem múlik. Csak várjuk ki a végét!
justhpeter
@durbincs: Úgy van ez, hogy Schulz koma a maga 8 osztályával Kupak Lala mellett akadémikus.
kokopelli
@justhpeter: ...,nem igaz a 8 általános,csak a Zorbán "csatolt
részei" nem ismernek más iskolarendszert,mivel ők is körül-belül jártak suliba! :--)
quadrocopter
@durbincs: Szedd össze magad, csicska!
Buta kérdéseiddel fordulj orvosodhoz, gyógyszerészedhez! Szemlére vágtad már a tanyádat a menekültek részére? Ott fogsz aludni, lábtól!
quadrocopter
@durbincs: Szedd össze magad, csicska!
Buta kérdéseiddel fordulj orvosodhoz, gyógyszerészedhez! Szemlére vágtad már a tanyádat a menekültek részére? Ott fogsz aludni, lábtól!
Desischado
@Kookas: Így már kicsit okésabb, de akkor sem ér! Karma sokkal jobb miniszter lenne! És neki esze is van!
Desischado
@karma1: @eszegfu: Jól van, megnyugodtam! Egyébként ma hülye vagyok úgy látszik, mert elírtam Kookasnak, de majd mindjárt korrigálom. Pussz!

@Kookas: Bocsi, természetesen Horizontot akartam írni, de Karmát írtam helyette. Mindenesetre az áll, hogy neki is, és Horizontnak is van eszük, és szerintem százszor jobb miniszterek lennének!
kukac50
Modern városok miniszter minek kell amikor az életszínvonal egyre lentebb van egyre több a szegény ember akkor ne modern város minisztert jelöljön ki Orbán hanem olyan minisztert aki a szegénység felszámolásáért az életszínvonal javításáért felel,és tenni is tud az érdekünkben.
Kósától csak rizsa Szilárd a butább gondolkodásra képtelen politikus!
Nagyon szegényes a Fideszbe a választék ha Kósát Szilárdot teszi meg Orbán miniszternek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.