Ismét jött egy világvége jóslat, most épp idén szeptemberre. De vajon lehet hinni ennek? Videónkban egy pár megjósolt világvégét mutatunk meg, hogy bejöttek-e a jóslatok edddig? Nem úgy tűnik, de .talán majd most! Hogy miből is következtetnek a szeptember 23-ra? Van a Bibliában egy ilyen írás: „Az égen nagy jel tűnt fel: egy asszony, öltözete a Nap, lába alatt a Hold, fején tizenkét csillagból korona. Áldott állapotban volt, gyötrelmében és szülési fájdalmában kiáltozott. Most egy másik jel tűnt fel az égen: egy nagy vörös sárkány, hét feje volt és tíz szarva, s mindegyik fején korona. Farkával lesöpörte az ég csillagainak egyharmadát, és a földre szórta.

Forrás: noizz.hu
Feltöltő: Equus1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
Ha nem veszek tartós tejet, akkor megmenekül a világ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Equus1
@GeoCravker: Igen, de csak akkor ha szlovák tartós tejet nem veszel.
A magyar tej az áldott. A magyar tehén tőgyét szentelt vízzel mossák és fejés előtt keresztet vetnek, cigánykereket, pardon... romakereket hánynak és háromszor hengerbucskáznak. Onnantól még a NÉBIH-től is védve vannak a tehenek és az ő tejük..
simmering73
Jaj de jó. Épp most emelték az árát az Auchanban. Akkor ezt megúsztuk.
a helység kalapácsa
Ne féljetek!
Tudom, hogy nem féltek (de igen, csak magatoknak sem meritek bevallani - annyira féltek), de azért újra írom: Ne féljetek!

A világnak teljesen más vége lesz.
Ez a mostani, meg az ezekhez hasonló riogatások a viharban sincsenek az igazi világvégéhez képest.
Az igazi... Nos, az igazi sokkal rosszabb lesz :)
De tényleg :(

Mi a legnagyobb különbség az emberek által beharangozott, és az igazi világvége (ami igazából csak a kezdet...) között?
Az emberek által hirdetett világvége variációkban esélytelenül, tehetetlenül várja a biztos véget az emberiség, míg az igaziban MINDEN lehetőséget megkapnak az emberek a változtatásra, hogy legyen esélyük túlélni.
Nagy különbség!

Én azért nem veszek tartós tejet (meg nem tartósat), mert amióta nem iszom tejet, sokkal egészségesebb vagyok (orvos csak akkor lát, ha kötelező).
Kefir, joghurtfélék, igen, de tej, nem!
Erről egyébként olvashatsz a neten, és tényleg nem hülyeség (20 év önmagamon végzet kísérlet után bátran kijelenthetem).
Equus1
@a helység kalapácsa: a tej élet, erő egészség... két evőkanál ananászkocka, 2 dl. tej, 1 dl. Havanna Club rum, kicsi vanília turmixgépbe. Utána pár kocka jég bele. Ha elsőre nem érzed a frissítő erejét 3-4x ismételd meg. A tej jó. Vidámságot ad, oldja a feszültséget.
kokopelli
@Szeparepa2: ...majd a Lőrinc újraépíti ócsóba! Fel a fejjel! :--)
simmering73
Elfogyott a tartós tejünk. Csak félve kérdezem, vehetek most már vagy van újabb közeli dátum a világvégére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.