A szomszédos ország az oktatási törvényének módosításával váltotta ki ezt a reakciót a külügyminiszterből, ugyanis a változás "súlyosan sérti a magyar kisebbség jogait".

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
A Fidesz után Ukrajna is? Hát mi van itt?
peterkelemen
Az ukránok meg joggal kiakadtak, hogy Orbánék kinyalják a seggét Putyinnak. Fifty-fifty.
karma1
Ugyan mar,... Az ukranoknak miert kellene megilletodnie attol, hogy a gunarnyaku meg a futyi$$ mennyi penzt szort bele a karpataljai magyarokba? Nagy valoszinuseggel, ha orban nem nyalna putyin segget, akkor Ukrajna is maskepp allna Magyarorszaghoz. A magyar kormany nem kormanyoz, hanem otletel, a kulpolitikaja pedig nem mas, mint a futyisz kedvere atszabni a kulfold velemenyet: ha a kulfold egyetert a futyisszel, akkor hozsannazni, ha nem, akkor a nagykovetuket a gunarnyaku altal a szonyeg szelere allitani... Ennyi
RonaGyuri
A szégyen esete a derék külgarázdánkkal

Mi munkája van ennek a derék Szájjártatónak, szinte naponta kell megmondania keményen a frankót valami ádáz ellennek

Most is kénytelen volt keményen fogalmaznia az EU külügyminisztereinek Tallinnban tartott informális, kétnapos tanácskozásán, melyen a tagállamok külügyminiszterein kívül jelen vannak a keleti partnerség keretében az EU-val együttműködő országok, köztük Ukrajna diplomáciai képviselői is. A derék túlreagálós fityesznyikünket a héten elfogadott ukrán oktatási törvénymódosítás akasztotta ki.
Ami kapcsán kifejtette, hogy „Szégyennek tartjuk, hogy … egy, az EU-val egyre szorosabb kapcsolatokra törekvő ország ilyen, az európai értékekkel homlokegyenest ellentétes törvényt hozott”.
Hogy is volt ez, mikor az EU hasonló véleményt volt kénytelen megfogalmazni az egyik tagállam, nevezetesen Magyarország számos törvénye kapcsán?
bencemacska
Tarajoskám a gerinces ember face to face áll a vitapartnerével és ezért nem lehet hátba szúrni!
Nem kell elfutni az ellenfél elől és hátranyilazni, mert az a gerinctelenek (az én szóhasználatom szerint : hámozott giliszták) stílusa!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.