Kovács Zoltán kormányszóvivő szerint Magyarország minden eszközzel fel fog lépni a korlátlan menekült-elosztás terve ellen.

A kvótaperben született bírósági döntés "semmilyen kötelezvényt nem tartalmaz" Magyarország számára – hangsúlyozta az M1 aktuális csatorna csütörtök esti műsorában Kovács Zoltán kormányszóvivő.

Mint mondta, Magyarország minden jogi és politikai eszközzel fellép, hogy megakadályozza egy létszámkorlát nélküli elosztási mechanizmus kialakítását, "meg fogjuk védeni azon jogunkat, hogy mi magunk mondjuk meg, ki él ebben az országban, kit engedünk be ide".

Kovács Zoltán szerint hónapok, évek óta "lapul bizonyos íróasztalokban" a korlátlan, tehát kontrollálhatatlan elosztás terve, "amiről soha senki nem döntött", hiszen tavalyelőtt azt a kormány- és államfők kétszer is leszavazták

Hozzátette, "láthatóan értő fülekre talált" bizonyos európai körökben és intézményekben Soros György betelepítési terve.

A kormányszóvivő arra hívta fel a figyelmet, az európai baloldal 2015 tavasza óta "több lépésben kérdőjelezte meg a valóságot", tagadva a migrációs válságot, a kvótarendszer előkészítését és a szándékot, hogy azt állandóvá kívánják tenni.

(MTI)

(Címlapi kép: YouTube)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Minek kene meg a birosagi iteletnel kotelezobbnek lenni ratok, te kocsog?
Nem eleg az a memorandum, amit a Gazdaallat is alairt ugyanugy, mint a tobbi 27 tagallam, elfogadva a szetosztasi kvotat??? Annal fontosabb papir nem letezik...Es az ervenyes, meg mindig, mert senki sem semmisitette meg ...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
a helység kalapácsa
Emberek, innentől kezdve senki ne tartsa be a bírósági döntéseket, ha neki nem tetszik az ítélet.

Arról miért nem beszéltek, hogy Szlovákia - bár nem ért egyet -, de elfogadja az ítéletet.
nem harcol, meg fenyegetőzik orrba-szájba, de valahogy mégis egy független ország, egy független állam maradt.
Ja, és még egy apróság: Szlovákia egy fiatal állam, csak párévtizede létezik, de KENTERBE veri az 1000 éves Magyarországot - minden mutatóban lenyomta és náluk már évek óta euró van.
Annyira ciki ez!!!
Ti tényleg nem látjátok, nem érzitek ezt szittya-fattya fideszes belterjes csürhetagok?

A síróarcú ember...

www.youtube.com/watch?v=bXjR8hTeIWc

FCK U
karma1
Minek kene meg a birosagi iteletnel kotelezobbnek lenni ratok, te kocsog?
Nem eleg az a memorandum, amit a Gazdaallat is alairt ugyanugy, mint a tobbi 27 tagallam, elfogadva a szetosztasi kvotat??? Annal fontosabb papir nem letezik...Es az ervenyes, meg mindig, mert senki sem semmisitette meg ...
RonaGyuri
Ez a retardált barom az ATV-n is folytatta:

Kevés vagy Lajos!

A nagy mókamester Kovács Zoltán megint elemében volt

Addig még csak-csak, hogy olyanokat tud ott mondani Demcsák Zsuzsának a derék Kovács Zoltán az ATV-n Egyenes Beszédben, hogy „A magyar alaptörvény megtiltja a magyar kormánynak, illetve a jogalkotónak, hogy olyan döntéseket fogadjon el, hogy valaki más mondhatná meg, ki léphet be az ország területére”, mert ez még csak a szokott baromkodás.
Azonban az már tőle sem volt semmi, hogy kioktatta az őt kérdezőt, mondván „A kötelező betelepítési kvótát a letelepedési kötvényekkel összehasonlítani olyan, mintha nem is gyümölcsöket, hanem egy állatkát próbálnánk összehasonlítani egy növénnyel ”! Sőt ennek a pofátlan arroganciáját még növelni is tudta azzal az – minden valóságtartalmat és logikát nélkülöző - odavetéssel, hogy „a letelepedési kötvények árusítása törvényes, szabályozott és ellenőrizhető keretek között zajlik. A kvótára ezzel szemben szerinte ez nem mondható el, mert nem Magyarország döntené el, kit enged be a területére”!
S, ha azt hitted Wazze, hogy ezzel ellőtte minden puskaporát, hát nagyon tévedsz, mert igencsak rá tudott tenni még ezekre is:
Lali király új drótja kapcsán elsőbb kifejtette, hogy „kormányszóvivőként nem beszélhet a Fidesz ügyeiről”, majd azért a rend kedvéért tudta közölni, hogy „Felkérés, és nem felmentés történt Kósa Lajos ügyében”. S végül (mármint a témában), mintegy csúcspontként: „Magyarországon kevesen értenek jobban a városfejlesztéshez”!
Nos, mint olyan, aki szakemberként számos városfejlesztési szakértőt segítettem munkájában, s családi/baráti környezetemben is voltak a szakmai elismert képviselői, azt kell mondjam, hogy itt biztosan akadnak némi szövegértési-ellentmondások. A derék show-cepelő biztosan mást ért a kevesen, a hozzáértés, a jobban és a városfejlesztés alatt, de legalább is unortodox módon teszi! =))
Jozefina
Igaz! Senki ne hajtson végre semmiféle bírósági ítéletet!!!
namihami
Helyes. Nincs kötelezvény a kvótaperben. Pont úgy nincs arra sem, hogy az EU pénzét holnaptól az egész Orbán-horda ne utasítsa vissza ugyanezzel az emelkedett erkölcsi felháborodással.
""Nincs kötelezvény a támogatások és egyéb pénzek elfogadására és Fidesz-vezetők bankszámláinak gyarapítására.""
Vagy így már nem olyan szép a gyerek? Ezesetben majd hazasunnyog a Vezér és tovább szídja azt, aki pénzeli? De már itthon, a csürhének?
papa.49
De csak szerinted tökfilkó ))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.